Τραυματίστηκε με την Εθνική Μαυριτανίας και επιστρέφει εσπευσμένα στην Ξάνθη ο Κασά Καμαρά

Η Εθνική Μαυριτανίας του παίκτη της Ξάνθης Κασά Καμαρά ηττήθηκε με 1-0 από την Μπουρκίνα Φάσο σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η ήττα δεν στοιχίζει στην Μαυριτανία, καθώς είχε ήδη προκριθεί στην τελική φάση ανεξάρτητα από αυτό το αποτέλεσμα, ενώ υπάρχει προγραμματισμένη και φιλική αναμέτρηση την προσεχη Τρίτη (26/3) με την Γκάνα. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Καμαρά. Και δεν αγωνίστηκε διότι τραυματίστηκε.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η αφρικανική ομοσπονδία, ο Καμαρά χτύπησε στον αστράγαλο και αφού εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ, ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατο να προσφέρει τις υπηρεσίες του και του δόθηκε άδεια να φύγει άμεσα για την Ξάνθη ώστε να εξεταστεί άμεσα από το ιατρικό τιμ της ομάδας του και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Είναι προφανές ότι ο Καμαρά θα απουσιάσει και από τον αγώνα της Μαυριτανίας με την Γκάνα, αλλά όπως δειχνουν τα πράγματα, θα απουσιάσει και από τους προσεχείς αγώνες της Ξάνθης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, ο Καμαρά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης αλλά η ανακοίνωση έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.