Γ’ Εθνική: Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορφέας με γκολ Ξαντινίδη και διπλό στην Χρυσούπολη

Ο Ορφέας Ξάνθης πήρε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης και χάρη σε αυτήν αυξησε στους 9 τους βαθμούς της απόστασής του από την επικίνδυνη ζώνη, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από σήμερα την παραμονή του για ακόμα μια σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ξαντινίδης λίγο πριν το ημίωρο, ωστόσο αξίζει να τονιστεί ότι οι ξανθιώτες είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς και πΑρά το εύθραυστο αποτέλεσμα, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα.

Μάλιστα, ο Παυλακάκης είχε στο πρώτο ημίχρονο και δοκάρι για τον Ορφέα στο δυνατό σουτ που εξαπέλυσε, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μαρκάκη στις καθυστερήσεις.

Γενικά, δίκαιη νίκη για το σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή που πλέον θα προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ισόβαθμο Άρη Αβάτου, λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση του Ορφέα στον τελικό του Κυπέλλου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Λεγάτος, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος, Χαλπέτης, Γεωργιάδης, Χιονίδης (68′ Παναγιώτου).
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καρκατζάνης (15′ Σουκρηογλου), Τορομανίδης (70′ Καραγκιοζης Β), Ξαντινίδης (75′ Καραγκιοζης Γ), Χιντ Ιμερ (80′ μουμινογλου), Πασχαλάκης.