Οι Θρακιώτες που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές (+photos)

 

Ο Συνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης στα πλαίσια του προγράμματος αθλητικής και πολιτιστικής επιμόρφωσης των μελών του, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου 24 διαιτητές-μέλη και φίλοι του Συνδέσμου να παρακολουθήσουν για την 23η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ανατολού Εφές και Ολυμπιακό.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 21/2 στο Σινάν Ερντέμ Ντομ. Κατά τη διάρκεια παραμονής στην Πόλη η αποστολή την 1η ημέρα συναντήθηκε με την ελληνική ομάδα στο ξενοδοχείο διαμονής της, περιηγήθηκε και γευμάτισε στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (Yeşilköy).

Η 2η ημέρα ξεκίνησε στο ULUS PARK CAFE & PANORAMA, μια εκπληκτική τοποθεσία με θέα το Βόσπορο και συνεχίστηκε στο BEBEK (Σκαλί), μία από τις πιο πλούσιες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης με την όμορφη μαρίνα και τον συνδυασμό υπέροχων νεοκλασικών κτιρίων με σύγχρονες ιδιοκτησίες, το κάστρο της Ρούμελης (Rumeli Hisan), τον Άγιο Χαράλαμπο, μια από τις πιο ιστορικές εκκλησίες της ευρωπαϊκής ακτής του Βοσπόρου και το αρχοντικό Ζαρίφη.

Τέλος επισκέφθηκε το μεγάλο εμπορικό κέντρο ISTINYE PARK MALL. Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία κάτω, στην αποστολή συμμετείχαν φίλοι του μπάσκετ από τον Έβρο μέχρι την Ξάνθη…

 width=