Θλίψη για τον θάνατο του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ και πρώην παίκτη Πανθρακικού, Ασπίδας Ξάνθης και Ελπίδας Σαπών Νίκου Παπά

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς αθλητανθρώπους της Θράκης, ο παλιος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αλλά και παίκτης και προπονητής σε πολλές ομάδες Νίκος Παπάς.

Ο Νίκος Παπάς ήταν από τους πρώτους καθηγητες του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ όταν δημιουργήθηκε το 1984 και μάζεψε τους καθηγητές φυσικής αγωγής από γυμνάσια της περιοχής (στην ίδια φουρνιά με τους Κούλη Ταξιλδάρη, Ανδρέα Μασιά, Γρηγορόπουλο, Γιαννακόπουλο, Γκοδόλια, Αμούτζα κλπ).

Πιο πριν ωστόσο είχε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής. Ξεκίνησε από την Ελπίδα Σαπών, τόπο από όπου καταγόταν, αλλά φόρεσε για πολλά χρόνια και την φανέλα του Πανθρακικού ενώ είχε μετακομίσει και στη γειτονική Ξάνθη για λογαριασμό της Ασπίδας, όπου υπήρξε παίκτης αλλά και προπονητής.

Είχε συνταξιοδοτηθεί από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πριν περίπου δέκα χρόνια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη αιφνιδιαστικά ανακοπή καρδιάς. Είχε έναν γιο, τον οποίο υπεραγαπούσε και ο οποίος στεκόταν πάντα στο πλευρό του πατέρα του μέχρι την τελευταία στιγμή…