ΕΠΣ Θράκης: Δύσκολη νίκη επί του Κοπτερού για την Ελπίδα Σαπών και βλέπει ψηλά!

 

Μια ακομη νίκη στην έδρα της πήρε η Ελπίδα Σαπών και μετά από την νίκη με τα Παγούρια πήρε μια ακομη επί μια ομάδας που θέλει επίσης την είσοδό της στην εξάδα οπως το Κοπτερό επικρατώντας με 1-0.

Η Ελπίδα που αγωνιζόταν από το 30′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαμπούρη, ευτύχησε να προηγηθεί λίγο νωρίτερα με αυτογκολ του Δεμηρ Χουσείν. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν καταφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Νταφόπουλου ιδίως και ματά την αποβολή του Μιχάλη Αραμπατζή στο 60′.

Με την δευτερη αυτη σερί νικη η Ελπίδα Σαπών εφτασε τους 24 βαθμούς και βρισκεται στην 5η θέση οχι μακρια από τον τρίτο Πανθρακικό που εχει 30, και την επομενη αγωνιστική δοκιμαζεται στην Γρατινη. Από την άλλη ο Παναγιώτης Περτσας γνωρισε την πρωτη του ήττα στον παγκο του Κοπτερού με την ομα΄δα του να μενει εντος εξαδας πλει οφ εχοντας 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική εχει δύσκολη αποστολή στο ΔΑΚ με τον Πανθρακικό.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος (90′ Χασαν), Μπαμπούρης, Ζουμπια΄δης, Ρουφος, καρανικόλαος, Φουντας, Κομνηνος, Μπόζης (82′ Παπαδοπουλος), Εμρε (88′ Μανουσάκης), Κουτεντάκης (58′ Κουτζης)

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ (Περτσας): Μπουτσακτσή, Α. Χουσείν, χαρταλάμης (47’Πρίφτης), Δεμηρ Χουσειν, Ντουμπν Οζαν, Θεοδωρίδης, Μ. Αραμπατζής, Ραμαδάν Σιναν, (25′ Μιχαλακέλης, 80′ Γεωργακόπουλος), Τομπα Αλται (46′ Αθανασιάδης)