Γ’ Εθνική: Ξεκινά από το Σάββατο με το Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού η 11η αγωνιστική (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τον αγωνα αναμεσα στον Αρη Αβάτου και τον Αετό Ορφανού που διεξάγεται από σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας διεξάγεται Σάββατο και όχι Κυριακή μετά από αίτημα των γηπεδούχων στο οποίο συμφώνησε και η καβαλιώτικη ομάδα, ώστε να μην συμπέσει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό που διεξάγεται στις 15:30 της Κυριακής.

Πέρα από τους τραυματίες Μπουνταγκίδη και Βαφειάδη, ο Γιώργος Μαραντάς δεν έχει άλλες απουσίες και προσδοκά σε ένα αποτέλεσμα νίκης, που θα ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογία την ομάδα του Άρη Αβάτου.

Μετά από τις 10 πρώτες αγωνιστικές το Άβατο με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με τον συμπολίτη Ορφέα Ξάνθης. Ο Αετός Ορφανού βρίσκεται μια θέση πιο πάνω έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Μάκη Ευθυμιάδη της ΕΠΣ Θράκης.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις τρεις το μεσημέρι και θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξή της από το ThrakiSportS.