ΕΠΣ Έβρου: Νίκησε τις Φέρες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Άρδας Καστανεών

 

Σημαντική νίκη με πολύ όμορφα γκολ πέτυχε ο Άρδας Καστανεών επί της Θράκης Φερών σε σαββατιάτικο παιχνιδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθήκες ήταν καλές  αλλά λόγω των βροχών των προηγούμενων ημερών ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην κάνουν πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι να πάει περισσότερο  στην δύναμη! Οι γηπεδούχοι του Τακάκη ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα με τον Παγωνίδη να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ μόλις στο 5ο λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι του Αναστασιάδη δεν το έβαλαν κάτω καταφέρνοντας στο 32′ να ισοφαρίσουν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλ. Σιδηρόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Μαυρομάτης  μετά την ανατροπή του από τον Χαρισιάδη Στην επανάληψη  και συγκεκριμένα στο 68′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ με τον Τάχατο από πολύ ευνοϊκή θέση (και με τον τερματοφύλακα του Άρδα εξουδετερωμένο) να κάνει το πλασέ αλλά τον Ναζίρη να σώζει πάνω στην γραμμή!

Έτσι φτάσαμε στο 82ο λεπτό όταν ένας… 14χρονος(!!!), ο Γκαργκαβούζης έκανε το γέμισμα, ο Καπετανίδης έσπασε την μπάλα με κεφαλιά στον κενό χώρο και ο Χρήστος Παγωνίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας νικώντας με εξαιρετική λόμπα τον Κυριακίδη και γράφοντας ουσιαστικά το τελικό σκορ του αγώνα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, επιτυγχάνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα! Χωρίς σημαντικά λάθη συμφωνα με τον Δημήτρη Μιλήκα του radioevros η διαιτησία του Κεφίλη και των βοηθών του Διαμαντή και Κεσσούδη.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Βασίλης Τακάκης): Ντινούδης, Καλογερόπουλος, Γκαργκαβούζης, Χαρισιάδης, Ναζίρης (78′ Μπαξεβανίδης), Πετράς, Αλμπανίδης, Καστρινός, Τσόντζορας (90′ Νικολαΐδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Γιάννης Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Ιγνατιάδης, Γκάκιος, Αλ. Σιδηρόπουλος, Λυμτσιούδης (77′ Τσιπλάκης), Γ. Σιδηρόπουλος, Πολίδης, Δεμιράκος (62′ Τάχατος), Αντωνιάδης.