Γ’ Εθνική: Έπεσε τελευταία η Ασπίδα μετά την βαριά ήττα από τον Αλέξανδρο στο ΔΑΚ Ξάνθης

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έπεσε η Ασπίδα Ξάνθης, έχοντας άλλους δύο συγκατοίκους, μετά την βαριά ήττα με 3-0 που γνώρισε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Ξάνθης, από τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στις λίγες ευκαιρίες τους να πετύχουν τέρματα, σε αντίθεση με την Ασπίδα, οι παίκτες της οποίας δεν έδειξαν την ίδια ευστοχία. Ο Αλέξανδρος προηγήθηκε λίγο μετά την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα με τον Μουσόνι και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με σουτ του Φούρτζιου.

Ενδιαμέσως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά με μάλλον χλιαρές προσπάθειες, που δεν ευτύχησαν να βρουν δίχτυα. Έτσι ο Αλέξανδρος Κιλκίς παγώνοντας το παιχνίδι, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να πάρει μια αύκολη νίκη διαμορφώνοντας στο τελος του αγώνα το 3-0 με τον Ντιόγκο, ενώ είχε και δοκάρι στο 5ο λεπτό της επανάληψης με τον Τσολακίδη.

Η ήττα αφήνει την Ασπίδα ισόβαθμή στην τελευταία θέση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, από τον οποίο ωστόσο έχει ηττηθεί. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανέβηκε στην 5η θέση και δειχνει ικανός να πετύχει είσοδο την πρώτη δεκάδα που εξασφαλίζει την παραμονή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Οικονομίδη και Κοτανίδου όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας. Από την τελευταία έχουν πολλά παράπονα οι Ξανθιώτες, καθώς θεωρούν ότι και τα δύο πρώτα τέρματα των φιλοξενούμενων έπρεπε να ακυρωθούν ως οφσάιντ.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ : Δεμένικος, Σαμαράς (68′ Χατζηπαρασκευάς), Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Σάββογλου, Κυριαζίδης (60′ Κατσής), Δογανίδης(67′ Μαλαδένης), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου (46′ Νταμπανλής).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Αηδονίδης, Τσαταλμπασίδης, Τερζής, Παπαδόπουλος, Φούρτζιου (80′ Σερταρίδης), Τσολακίδης (78′ Ινομάρου Σεσίλιο Ντιογκο), Μουσόνι (70′ Κώτσιας), Προβατίδης (85′ Πολυχρονίου), Αγαθαγγελίδης