Super League: Κόντρα Ξάνθη- Θεσσαλονίκη το Σάββατο στα αναπτυξιακά! Το προγραμμα και οι διαιτητές για Κ19, Κ17 και Κ15

 

Πλήρης αγωνιστική δράση το Σάββατο εναντίον ομαδων Θεσσαλονίκης για τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League υπάρχει το Σάββατο. 

Πιο αναλυτικά η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει στο αθλητικό κέντρο Lolas την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι στην 1η θέση με 25 πόντους. Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής  είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13:00 του Σαββάτου, ενώ ορίστηκε να το διευθύνουν οι Μαρόπουλος, Ανδρέου και Κωνσταντίν της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Κ17 του Κώστα Προδρομίτη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Άρη το Σάββατο στις 13:40. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 4η θέση με 11 πόντους, ενώ ο Άρης είναι στην 5η με 10 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σιαμάνης, Παστιάδης και Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας.

Τέλος η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στις 13:00 του Σαββάτου. Η Ξάνθη είναι στην 2η θέση με 10 πόντους, ενώ ο Άρης είναι στην 3η με 6 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ανεστίδης, Ξυνός και Ιωαννίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.