LIVE λεπτό προς λεπτό η 7η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σαββατιάτικους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα τρία παιχνίδια του σαββατιάτικου προγράμματος της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο πρωτοπόρος Ιπποκράτης μετά την απρόσμενη ισοπαλία της προηγούμενης Δευτέρας απέναντι στον Ποντιακό θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που νίκησε με ανατροπή στην έδρα του τον Άρδα Καστανεών. Ο Ορφέας Σοφικού μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στο Σουφλί φιλοξενεί στην έδρα του την ΑΕΚ Έβρου που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το ρεπό της. Επίσης στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Άρδας Καστανεών που προέρχεται από την ήττα στην Άνθεια από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου υποδέχεται τη Θράκη Φερών που νίκησε στην έδρα της τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή με τις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις (ΑΟ Νεοχωρίου – Έβρος Σουφλίου και Ποντιακός – ΑΕ Διδυμοτείχου). Ρεπό έχει ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις τρεις σημερινές αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)

Ορφέας Σοφικού – ΑΕΚ Έβρου 3-1 (12′ Δοιτσίδης, 66′ Μπαλάκης, 90′ Τσατσαρώνης – 44′ Τρανόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Άρδας Καστανεών – Θράκη Φερών 2-1 (4′ Παγωνίδης, 77′ Παγωνίδης – 35′ πεν. Αλ. Σιδηρόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 0-1 (55′ Καβατζικιώτης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ