ΕΠΣ Έβρου: «Αέρας» ο πρωτοπόρος Ιπποκράτης του Τσιομλεκίδη «διέλυσε» τον Ορφέα Σοφικού

 

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες πέτυχε ο πρωτοπόρος Ιπποκράτης του Βασίλη Τσιομλεκίδη επί του Ορφέα Σοφικού που μετά το πρωτο γκολ κατέρρευσε και ηττηθηκε με το βαρύ 4-0.

Ο αγώνας στο γήπεδο Δραγάνας έγινε με πάρα πολύ αέρα που επηρέασε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ο Ορφέας μπήκε πολύ καλύτερα είχε κατοχή της μπαλας στο πρωτο ημίωρο και απείλησε τον Στεφανίδη στο 21′ με τον αρχηγό του Παύλο Σταματόπουλο σε ωραία αντεπίθεση, με τον ποδοσφαιριστη ωστόσο της Δόξας Δράμας παρά την ωραία κουρσα που έκανε να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο των γιατρών.

Στο 35′ ο Ιπποκράτης που ειχε αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεως έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με φαουλ του Μακιτσίαν που έδιωξε δύσκολα  ο Συριτούδης , αλλά και στο 37′ με τον Κατσαμάγκα, με τον Σταύρο Σταθάκη στο 39′ να δείχνει την κλάση του και ωραία προσπάθεια και πλασέ να ανοιγει το σκορ νικώντας τον Συριτούδη που εκανε λάθος βολέ σε αντίπαλο στο ξεκίνημα της φάσης. Μάλιστα λίγο πριν το ημιχρονο στο 44′ σε αντεπιθεση, αφού το Σοφικό έπαιζε αρκετά ψηλά προσπαθώντας να βγάλει οφ σαιτ τους αντιπαλους ο Κατσαμαγκας τριπλαρε όμορφα τον Συριτουδη και πλασαρε σε κενό τέρμα κάνοντας το 2-0.

Το δευτερο μέρος ήταν μονόλογος για τον Ιπποκράτη με τον Μακιτσιαν στο 70′ σε αντεπίθεση να κανει το 3-0, με τον Μάζη που πέρασε ως αλλαγή στο 85′ με δευτερη προσπάθεια μετά από όμορφη απόκρουση του Συριτούδη να σουταρει ψηλά στο γάμα της εστίας του Σοφικού.

Έτσι ο Ιπποκράτης έφτασε στους 10 βαθμούς απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής πριν τον σημαντικό αγώνα κυπελλου με τον πληγωμενο βαθμολογικά Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Ορφεας Σοφικού έμεινε στους 4 βαθμούς.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Ράλλης, Καρασερίδης, Μπαρμπαγιάννης, Αχπα, Σταθάκης, Μακιτσιάν, Μαμρικισβίλι, Κατσαμάγκας, Παλανος, Κωνσταντινίδης
ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ: Συριτούδης, Νεστορούλης, Χατζηλούδης, Κολωνιας, Μπάτζιος, Σταματόπουλος, Κιτσικούδης, Δοιτσίδης, Τερτσούδης, Μπαλάκης, Καρασμανακης.