Super League: Νίκησε στα Γιάννενα και πάτησε κορυφή η Κ15 της Ξάνθης

 

Με γκολ του Παροτσίδη στο 39ο λεπτό, η Κ15 της Ξάνθης έφυγε νικήτρια από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής που έγινε στο αθλητικό κέντρο Epirus, επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη σκόραραν στο 39′ με τον Παροτσίδη να εκμεταλλεύεται λάθος της ηπειρώτικης άμυνας διαμορφώνοντας το τελικό 0-1, σε μία αναμέτρηση όπου η ξανθιώτικη ομάδα είχε και άλλες καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ της, τον Ιωσηφίδη και τον Πατήρα.

Συγκεκριμένα η Ξάνθη είχε ένα σουτ στο 18′ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ένα ακόμα στο 22′ με μακρινό φαουλ και την μπάλα να αποκρούεται από το πρόσωπο του τερματοφύλακα Συμεωνίδη αλλά και δοκάρι σε σουτ του Πατήρα στο 33′. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Νέος με βοηθούς τους Αγορά και Βασιλείου της ΕΠΣ Ηπείρου (φωτογραφία passports.gr).

Με τον τρόπο αυτό και τη νίκη που πέτυχε η παιδική ομάδα της Ξάνθης πήρε την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη της, έχοντας το απόλυτο στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Συμεωνίδης, Αδαμίδης, Αντωνόπουλος (69′ Ναούμης), Λεοντίδης (41′ Μήτσης), Τρρροβίτσης, Τσέλλιος, Ζαρκαλής, Σκουτελιάς (62′ Βλαχογιωργος), Σαλο (33′ τζοβάρας), Φερεμτίνος, Σιώζος (36′ Σκαργιώτης)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Θεόδωρος Καραγιαννίδης): Τσομπανίδης, Δημητριάδης, Γιουρούκ, Κουτσός, Καραγιαννίδης (70′ Μαρκοσιάν), Μετεντζίδης (82′ Μπλιούμης), Παροτσίδης, Αναστασιάδης (70′ Κουτσογιάννης), Ανθουλάκης, Πατήρας, Ιωσηφίδης (68′ Χότσκα).