Γ’ Εθνική: Ένα Θρακιώτικο ντέρμπι και σημαντικές αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα 6η αγωνιστική με αρκετά ντέρμπι, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ξεκινάμε βαθμολογικά από τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης (13 βαθμοί) εδώ και δυο αγωνιστικές όπου αντιμετωπίζει χωρίς άγχος εκτός έδρας την Καβάλα (8 βαθμοί). Ο Ορφέας μετά το 2/2 στο γήπεδο του ΑΟΞ επί των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ασπίδα Ξάνθης θέλει στο “Ανθη Καραγιάννη” επί του ΑΟΚ που στο ξεκίνημα φάνταζε το φαβορί της κατηγορίας, να συνεχίσει τα πετυχημένα αποτελέσματα (2/2 εκτός έδρας σε Οφρύνιο και Καλαμπάκι), ωστε να παραμείνει ακόμα μια εβδομαδα στο “ρετιρε” της βαθμολογιας. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Μπάμπης Χατζημεστής που θα έχει στην αποστολή και τον Βασίλη Λαζαρίδη που αποκτήθηκε από τον Άρη Αβάτου. Από την άλλη οι καβαλιώτες που παιζουν για ένα αποτελεσμα την νίκη, εαν δεν κερδίσουν θα έχουν εξελίξεις.

O Άρης Αβάτου (8 βαθμοί), μετά τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Πέρνη και Παραλίμνιο φιλοξενεί τον νεανικο και φιλόδοξο Πανσερραικό (9 βαθμοι) και θέλει να επιστρεψει στις νίκες. Ο Γιώργος Μαραντάς θα έχει στην διαθεσήτου τον Μίλερ που επιστρέφει απλο τιμωρια, όχι όμως και τον τραυματία Μιχάλη Μελισσόπουλο, ωστόσο η ομάδα έχει ένα γεματο ρόστερ με ισάξιους παίκτες. Οι Σερραίοι ξεκινησαν καλά με 3/3 αλλα έχουν γνωρίσει δυο ήττες με Καβάλα και Πέρνη και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3 βαθμοί) μετά την πρώτη του νίκη επί του Κοσμίου, ταξιδέυει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον συνονόματο Εθνικό (5 βαθμοί), που και αυτός ως νεοφωτιστος εχει στοχο την παραμονή. Το δίδυμο των Σακη Παπαράδη και Μιχάλη Φλώρου που συμμετέχει και ως παίκτης στην αποστολή, δεν έχει απουσίες αφού επέστρεψαν οι Δορουγιδένης και Μαρασλής που … πάντρεψαν τις αδερφές τους την περασμένη εβδομάδα και πάνοπλοι θέλουν και τους πρωτους βαθμούς εκτος Αλεξανδρούπολης.

Τέλος στο Θρακιώτικο ντέρμπι του ΔΑΚ Κομοτηνής το νεανικό Κόσμιο (4 βαθμοί) αντιμετωπίζει την Ασπίδα Ξανθης (3 βαθμοί)των τεσσαρων συνεχόμενων ηττών. Ο Σαββας Αιβαζης θα έχει την απουσία του αποβληθέντα Δημοσθένους, με τον ΠΑΟΚ να ξέρει οτι το τριποντο είναι μονοδρομος έαν θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή, αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Από την άλλη η Ασπίδα Ξάνθης μετα την νίκη στην πρεμιερα μετρα μόνο ήττες με τερματα 1-15 και θέλει και θέλει και αυτή βαθμό ή βαθμούς ώστε να ανασανει βαθμολογικά. Ο Χρήστος Σαμαράς έχει αρκετες απουσίες ωστοσο σε ένα γειτονικο ντερμπι όλα ειναι πιθανά.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντερμπι της Χρυσούπολης αναμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και τον Νέστο Χρυσούπολης παιχνιδι που θα αγωνιστούν πολλοι Θρακιώτες, ενω στο παγκο βρισκονται δυο Ξανθιώτες προπονητές. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική, Κυριακή 4/11, Ώρα 15:00)
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Τακίδης (Κιλκίς), Οικονομίδης (Δράμας), Ιωαννίδης (Κιλκίς)

Άρης Αβάτου – Πανσερραϊκός
Αγγελάκης, Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης
Σιδηρόπουλος (Έβρου), Γκιόση (Θράκης), Τερζόπουλος (Έβρου)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ασπίδα Ξάνθης
Τσιάρας, Καμπερίδης, Κουκούμης (Καβάλας)

Αλέξανδρος Κιλκίς – Απόλλων Παραλιμνίου
Χορόζογλου, Ραβικάλης, Χασιώτης (Δράμας)

Αετός Ορφανού – Α.Ε. Καλαμπακίου
Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης (Ξάνθης)

Κεραυνός Πέρνης – Νέστος Χρυσούπολης
Τεβεκέλης, Φράγιος, Μεταξιώτης (Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ