Super League: Με μαύρα περιβραχιόνια η Ξάνθη που επικράτησε στο πρώτο φιλικό της Αλτίν Ασίρ

 

Tο πρώτο της φετινό φιλικό παιχνίδι έδωσε στην Σόφια η Ξάνθη επικρατώντας  με 3-2 επί της Αλτίν Ασίρ από το Τουρκμενιστάν.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Σουλεϊμάν Οκάν, ενώ στο 40′ ισοφάρισε η αντίπαλη ομάδα με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες στο α’ μέρος. Στην επανάληψη ο Ράσταβατς άλλαξε όλη την εντεκάδα θέλοντας να δώσει σε όλους αγωνιστικό χρόνο. Ο Κασάδο σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 μετά από κόρνερ του Ορφανίδη, ενώ ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 65′. Στο 70′ η Αλτίν Ασίρ ισοφάρισε σε 2-2 πριν ο Κάστρο σημειώσει το 3ο και νικητήριο γκολ για την Ξάνθη.

Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκε η Ξάνθη, λόγω των τραγικών γεγονότων που ζει η χώρα μας αυτές τις ημέρες, ενω κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την φωτιά.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Σβάρνας, Συλλά, Σουλεϊμάν, Καμαρά, Σαρπόνγκ, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Γέντρισεκ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Θυμιάνης, Ντε Λούκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Κίκε, Ορφανίδης.