Γ’ Εθνική: Τα ασπρόμαυρα θα φορά και τη νέα σεζόν το “παλικάρι” από τα Χανιά Γιάννης Κορωνάκης

 

Τα ασπρόμαυρα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου θα φορά και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης ο νεαρός Χανιώτης πορτιέρο Γιάννης Κορωνάκης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κορωνάκης μετά τη συμμετοχή του, τη περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική και τον υποβιβασμό της ομάδας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, όπου η Δόξα θα προσπαθήσει τη νέα σεζόν να στεφθεί εκ νέου πρωταθλήτρια και να ανέβει ξανά στη Γ’ Εθνική.

Ο Κορωνάκης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Χανίων, και αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα Κ17, ενώ μετά τα 17 του αγωνίστηκε στον Κρητικό Αστέρα και στον ΑΟ Περιβολίων, πριν καταφέρει μέσω των πανελληνίων να περάσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και να έρθει στην πόλη της Θράκης. Στη Θράκη ξεκίνησε από τον Ορφέα Στρύμης, και συνέχισε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ από πέρυσι το καλοκαίρι αποτελεί μέλος, όπως προαναφέρθηκε, της οικογένειας του Σιδηροχωρίου αλλα και της ομάδα Region’ s της ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: «Παραμενει στην ΔΟΞΑ<<ο φυλακας αγγελος>> των γκολ ποστ Γιάννης Κορωνάκης!
Η φανελα με το νουμερο 1 ανηκει δικαιωματικα στο <<πρωτο παλικαρι>>και <<καλο παιδι>> που ειναι ο Γιαννης.
Μεγαλη χαρα η παραμονη σου για μας και σου ευχομαστε μια σεζον με επιτυχιες!»