Μουντιάλ 2018: Η Αγγλία πέταξε έξω τη Σουηδία και έφερε τρεις παίκτες σε απόσταση ενάμισι πόντου στην κορυφή

 

It’s coming home! Η Αγγλία νίκησε με 2-0 την Σουηδία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και δείχνει ικανή να διεκδικήσει ένα τρόπαιο και να φέρει το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του, μετά από 42 ολόκληρα χρόνια. 

Το αποτέλεσμα έφερε ανακατατάξεις και… φωτιά στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, καθώς στην κορυφή βρίσκονται πλέον τρεις παίκτες σε απόσταση μόλις 1,5 βαθμού ο πρώτος από τον τρίτο. Μεγάλη μάχη και για τις επόμενες θέσεις.

Τη νίκη της Αγγλίας αλλά όχι με το σωστό ή έστω πλησίον αποτέλεσμα προέβλεψε ο FlyingElsman που έφτασε έτσι στους 62,5 βαθμούς και διατηρήθηκε στην κορυφή. Αλλά πιέζεται ασφυκτικά πλέον. Η διαφορά του από τον δεύτερο είναι και πάλι μισός πόντος, μόνο που άλλαξε ο δεύτερος.

Ο «δικός μας» LoxagosMark πέτυχε τρίποντο, αφού κατάφερε να βρει το ακριβές σκορ και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που τον ανέβασε στους 62 βαθμούς και στην δεύτερη θέση. Αντιθέτως, ο άτυχος του απογεύματος από τους πρωτοπόρους είναι ο Αλεξανδρουπολίτης Sari84an, που δεν προέβλεψε τη νίκη της Αγγλίας και έπεσε τρίτος, μένοντας στους 61 βαθμούς αλλά σε απόσταση βολής.

Τέταρτος είναι ο μεγάλος χορηγός της ιστοσελίδας μας, η Avance, που παραμένει στην ίδια θέση έχοντας 57 βαθμούς. Πέμπτος ανέβηκε ο Kostas98  ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση, ο Zurdo, που είναι ο Εβρίτης πρώην κόουτς της ΑΕ Κομοτηνής στο μπασκετ και νυν υπεύθυνος Επικοινωνίας στην ίδια ομάδα στο βόλεϊ έχει ανέβει στην 6η θέση με 55,5 βαθμούς, όσους και οι Paito, Alex Mastakounas και Pontiakos7.

Μένει ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθούν τα προημιτελικά και να συμπληρωθεί το παζλ της τελικής τετράδας, αυτό ανάμεσα σε Κροατία και Ρωσία. Πάμε λοιπον για το 60ο παιχνίδι της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε και θα έχουμε μια ακριβή εικόνα πριν την τελική ευθεία των δύο ημιτελικών και των δύο τελικών, μικρού και μεγάλου, του φετινού συγκλονιστικού και γεμάτου συγκινήσεις Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΑΠΟ 59 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

 width=