Μουντιάλ: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Τρίτης

 

Μετά τα παιχνίδια της Δευτέρας που ανέδειξαν το Ουρουγουάη-Πορτογαλία και το Ισπανία-Ρωσία ως τα πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια της φάσης των 16, συνεχίζεται και την Τρίτη η αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τα παιχνίδια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Γ’ και του Δ’ Ομίλου.

Καθώς η δράση συνεχίζεται, μαζί συνεχίζεται και το ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Συνεπώς έχουμε τέσσερα παιχνίδια, όπως τέσσερα είχαμε χθες και τέσσερα θα έχουμε και τις επόμενες δύο μέρες.  Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, όπως κάνουμε κάθε πρωί.

Στις 17:00 ξεκινά ο αγώνας Δανίας – Γαλλίας για τον Γ’ Όμιλο. Το 76% των παικτών προβλέπει νίκη της Γαλλίας, ένα 20% εκτιμά ότι ο αγώνας θα έρθει ισόπαλος και το 4% βλέπει νίκη της Δανίας. Δημοφιλέστερο σκορ με 15% είναι το 2-1 υπέρ της Γαλλίας και ακολουθεί με 11% η ισοπαλία 1-1.

Την ίδια ώρα διεξάγεται το Αυστραλία – Περού. Το 52% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι βλέπει νίκη της Αυστραλίας, το 29% ισοπαλία και το 19% εκτιμά ότι θα κερδίσει το Περού. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 1-1 σύμφωνα με το 12% των παικτών ενώ ακολουθεί με 8% το 2-1 υπέρ της Αυστραλίας.

Στις 21:00 αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς Αργεντινή – Νιγηρία που είναι πρόωρος τελικός και για τις δύο ομάδες. Το 64% βλέπει νίκη της Αργεντινής, 19% ποντάρει σε νίκη της Νιγηρίας και το 17% σε ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ είναι με 11% το 2-1 και ακολουθούν τα 2-0, 1-0 και 3-1.

Τέλος, την ίδια ώρα διεξάγεται και ο αγώνας Ισλανδία – Κροατία. Το 82% βλέπει νίκη της Κροατίας, ένα 12% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 6% βλέπει νίκη της Ισλανδίας. Δημοφιλέστερο σκορ αναδεικνύεται με 11% το 2-1 υπέρ της Κροατίας και με 9% το 2-0 υπέρ των Κροατών.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι). Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν θα προλάβετε να κερδίσετε τα μεγάλα δώρα, αλλά μπορείτε να διαγωνιστείτε για την επιμέρους πρώτη θέση στην 3η αγωνιστικη των ομίλων, δεδομένου ότι χθες δεν τα πήγε σχεδόν κανείς καλά.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη μέχρι στιγμής σχεδόν 250 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: