Κρεμάει την σφυρίχτρα του διαιτητή και ξαναφορά τα παπούτσια του ποδοσφαιριστή πρωην αμυντικός της Ξάνθης και του Πανθρακικού

 

Ένας ακόμη διαιτητής κρεμάει την συρίχτρα του μετά τους Κιοτζένη και Χουσείν Κούλα, για διαφορετικούς ωστόσο λόγους, αφού ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Παπαγεωργίου επιστρέφει στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής μετά από 7 σχεδόν χρόνια.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος διαιτητής σύμφώνησε με τον πρόεδρο του Ορφέα Ξυλαγανής Βαγγέλη Βαρνιτσιώτη και μετά από 8 χρόνια θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ώστε να θωρακισει την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης. Ο Παπαγεωργιου ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, και ήταν μέλος στα κλιμάκια της ΕΠΣ Θρακης, όπου ξεχώρισε με τους σκαουτερ του Αρη να τον παίρνουν και τον Γιάννη Μιχαλίτσιο να εντυπωσιάζονται από τον 17χρονο τότε Γιώργο και να τον επιλέγουν για τις δυνατές ακαδημίες της ομάδας. Η διοικητική αναταραχή στον Άρη και η προαγωγή του Μιχαλίτσιου στην πρωτη ομάδα χαλάνε την μετακίνηση του Παπαγεωργίου που με προπονητη τον Νίκο Καραγεωργίου διακρινεται με τις ακαδημίες της Ξάνθης. Εκει αποχωρεί μια σεζόν πριν τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα της ομάδα Κ20 και συνεχίζει στον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής στην χρονιά της ανόδου στην Β’ Εθνική με προπονητή των Κώστα Βασιλακακη.

Περνά όμως στην σχολή αστυνομίας και μετακομίζει στον ιστορικό Φωστήρα,  με τον Αστερα Αιγείρου να επιναι ο επόμενος σταθμός του. Ακολουθει ο Πανθρακικός την πρωτη χρονιά μετά την πτώση από την Α’ Εθνική, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο Εχίνος του Τόλη Κουτρουλού, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου του Σάββα Αιβαζη και τελευταία του ομάδα ήταν η Νέα Χηλή Εβρου του Νίκου Μπαχαρίδη το 2011.

Τα τελευταία χρόνια ήταν διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης, ενω είναι μέλος της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Με την μεταγραφή του η Ξυλαγανή ισχυροποιείται σημαντικά μεσοαμυντικά, αφού ο Παπαγεωργίου αγωνίζεται ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ.