Super League: Στο Πράβετς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟΞ για τέταρτη χρονιά! Το πρόγραμμα της προετοιμασίας…

 

Οριστικοποιήθηκε τελικά το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟΞ το φετινό καλοκαίρι και αυτό δεν είναι άλλο, από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπως ήταν εδώ και τέσσερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η ομάδα της Ξάνθης έκανε γνωστό πως για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς, όπου θα δωθούν και τα πρώτα φιλικά της για φέτος, τα οποία όπως και πέρυσι και τις προηγούμενες χρονιές θα είναι περίπου τρία με τέσσερα στο σύνολο, στη Βουλγαρία.

Στη Βουλγαρία, λοιπόν, η ομάδα της Ξάνθης, θα παραμείνει για δύο εβδομάδες, και συγκεκριμένα από τις 22 Ιουλίου, έως και τις 4 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στη βάση της για να μπει στην τελική ευθεία ενόψει της σέντρας του νέου πρωταθλήματος στα τέλη Αυγούστου, και να παίξει μερικά ακόμα φιλικά στο γήπεδο των Πηγαδίων και μπροστά στον κόσμο της, κάνοντας στην ουσία τα αποκαλυπτήρια του νέου ΑΟΞ.

Θυμιζουμε, ότι το Πράβετς βρίσκεται ελάχιστα έξω από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, και είναι ένας προορισμός προσιτός όχι μόνο οικονομικά αλλά και εξαιρετικός από πλευράς εγκαταστάσεων, με τους Ξανθιώτες να έχουν να λένε τα καλύτερα απο τις προηγούμενες τους εμπειρίες εκεί.

Τέλος έγινε γνωστό πως η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΑΟΞ θα γίνει στις 4 Ιουλίου για να περάσουν τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ από τον γιατρό της ομάδας, και μια μέρα μετά, στις 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο γήπεδο των Πηγαδίων ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τη παρουσία φυσικά κόσμου όπως και κάθε χρόνο.