Φέρνει «κούπα» στον Έβρο η Νατάσα Παλάζη! Νικήτρια στο Shopping Star χάρη και στον… Άρη

 

Η «ζουζούνα απ’ την Ορεστιάδα», η μπριόζα και εντυπωσιακή Εβρίτισσα Νατάσα Παλάζη, αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια στο Shopping STAR αυτής της εβδομάδας, την εκπομπή-διαγωνισμό του αθηναϊκού καναλιού, αφού συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία από τις άλλες τέσσερις διαγωνιζόμενες και έτσι είναι η «Shopping STAR της Εβδομάδας».

Η Νατάσα, με καταγωγή από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου, μένει στην Ορεστιάδα και την περασμένη Δευτέρα εντυπωσίασε τους πάντες με τις στυλιστικές επιλογές της στο ντύσιμο και γενικότερα την εμφάνιση της. Συγκέντρωσε τότε 8/10 και φάνηκε ότι δύσκολα θα έχανε την πρωτιά.

 width=

Κάτι που επιβεβαιώθηκε όλη την εβδομάδα, αφού καμιά από τις άλλες τέσσερις διαγωνιζόμενες, ανάμεσα τους και η Γωγώ Γαρυφάλλου, το γνωστό «Γογουλίνι», δεν μπόρεσαν ούτε καν να την πλησιάσουν.

Πριν λίγη ώρα προβλήθηκε το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, όπου μαζί με την βαθμολογία της παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά, «άγγιξε» σχεδόν το τέλειο, αφού συγκέντρωσε 9/10. Έτσι είναι η νικήτρια και παίρνει το χρηματικό έπαθλο των 1.500 ευρώ.

 

Όπως σχολιάζει και το evros news, από όπου αλιεύσαμε και την είδηση, «αποδείχθηκε τελικά ότι η επιλογή του κίτρινου χρώματος, που αρέσει στον σύζυγο της Κώστα Παλάζη αφού είναι φίλαθλος του Άρη, ήταν πετυχημένη».