Μετάλλιο και στο γκραν πριν του ΣΕΓΑΣ στην Έδεσσα για τον Μιχάλη Παπουτσόγλου

 

Ο Μιχάλης Παπουτσόγλου συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Γκραν Πρι Στίβου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην πρώτη φετινή διοργάνωση της Έδεσσας.

Μ’ αυτή του τη νέα διάκριση αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί την μεγάλη ελπίδα του ξανθιώτικου στίβου. Οι αγώνες έγιναν σε ημέρα δημοσιογραφικής απεργίας, ωστόσο η σχετική ενημέρωση του Διομήδη Ξάνθης, της ομάδας του, αναφέρει:

Με την μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Παπουτσόγλου ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα Τετάρτη 30.5.2018 οι αγώνες στίβου GRAND PRIX “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ” στην Έδεσσα.

Από την Έδεσσα δόθηκε εχθές η εκκίνηση των αγώνων του ελληνικού Grand Prix Στίβου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, χθες το απόγευμα 30.5.2018 στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «Φόρης Γεντζής», ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και καλές επιδόσεις οι αγώνες στίβου Grand Prix «Αλεξάνδρεια». Φοβερή ποιότητα αγώνων με μεγάλη παρουσία κόσμου και αθλητών από πολλούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια καλή αγωνιστική ευκαιρία για αξιόλογους αθλητές, που κυνηγάνε τη συμμετοχή τους σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο σύλλογός μας για ακόμη μια φορά ήταν και πάλι παρόν με τον έφηβο σπρίντερ μας Μιχάλη Παπουτσόγλου που πήρε μέρος στα 100 μέτρα ανδρών. Εκεί είχε αντιπάλους πολύ μεγάλους αθλητές, μέλη των εθνικών ομάδων. Για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετικός, έδειξε τις δυνατότητες του και μετά από έναν καλό αγώνα κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Μεγάλη κούρσα, πολλές εμπειρίες και πολύ σημαντική νίκη. Η αθλητής μας μάλλον μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις τη σεζόν αυτή. Πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη και τον προπονητή μας Δημήτρη Παρασκευόπουλου.
Συνεχίζουμε δυνατά !!!

Τα επίσημα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας  με ένα κλικ ΕΔΩ.