Επεισοδιακή επικράτηση της Α.Δ. Ροδόπης επί της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης και πρόκριση στα ημιτελικά (+photos)

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης στην Θεσσαλονίκη μετά από επεισοδιακό παιχνίδι και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά της Αστυνομιάδας, που διεξάγεται στην συμπρωτεύουσα.

Οι Κομοτηναίοι βρέθηκαν  μπροστά στο σκορ με τον Γούσιο αλλά λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης που προηγουμένος είχε και δοκάρι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Δορουγενίδη σε μια φάση που οι Ροδοπίτες διαμαρτυρήθηκαν για φαουλ. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ πετυχαίνοντας το 2-1 με τον Ροδουσάκη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Διαφύλαξε το αποτέλεσμα ως το τέλος παρά την πίεση των εβριτών, αλλα ο αμυντικός του Πανθρακικού και πορτιέρο στο παιχνιδι Ντάβανος, αλλά και το δοκάρι κράτησαν το 2-1. Μετά το παιχνίδι που είχε αρκετές εντάσεις λόγω και του εύθραυστου σκορ, είχαμε  παράπονα των Ροδοπιτών στον διαιτητη για τα 8′ λεπτά των καθυστερήσεων και των Εβρίτων προς τους αντιπάλους τους για τις συνεχείς διαμαρτυρίες.

Πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση ελπίζει στην βραδινή κλήρωση μεταξύ των ηττημένων (αυτής και της Ξανθης) για ενδεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΡΟΔΟΠΗ (Τσιρμπουγκένης): Ντάβανος, Τσιλιγκαρίδης, Σταύρου, Μακίδης, Μυστρύδης, Γκανούδης, Δούκας, Βουρλής, Παπασπυρόπουλος, Ροδουσακης, Παπαγεωργίου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Γυλός, Μπαρπαγιάννης, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Παγωνίδης, Πασχάλης, Παππούς, Τσανάκας