Volley League: Προτάσεις στον Σωκράτη Χαραλαμπίδη για να ανοίξει φτερά εκτός Αλεξανδρούπολης

 

Μία ιδιαίτερη σεζόν ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε για τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του, κλήθηκε σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος να σηκώσει το βάρος του βασικού διαγώνιου μετά την αποχώρηση Ρίστιτς και μέχρι να μπορέσει να λυθεί το ζήτημα και να έρθει ο Παγιάν.

Όπως είχαν αναφέρει και αθηναϊκές ιστοσελίδες στην αρχή της σεζόν, μετά από εκείνες τις εξελίξεις, μέσα από αυτήν την περιπέτεια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρήκε στο πρόσωπο του Χαραλαμπίδη ένα μεγάλο κέρδος που αποτελεί επένδυση και για το μέλλον. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το κέρδος αυτό κινδυνεύει πλέον ο Εθνικός να το… «γευτούν» άλλες ομάδες και όχι ο σύλλογος του Έβρου.

Βλέπετε, ο Χαραλαμπίδης είχε μεν τριετές συμβόλαιο, ωστόσο αυτό ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και από την 1η Ιουνίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις. Για τον ίδιο ασφαλώς υπάρχει μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο με τον Εθνικό ενώ επιπροσθέτως αποτελούν προτεραιότητα και οι σπουδές του.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι δεν θα πει όχι σε μια καλή επαγγελματική πρόταση. Για την ώρα δεν βιάζεται να υπογράψει κάπου αλλά μελετά τις προτάσεις που έχει και αυτές που θα έρθουν, εκμεταλλευόμενος αυτήν την ελευθερία του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν δεν συνεχίσει στον Εθνικό, θα είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός διεθνής πετοσφαιριστής θα ανοίξει τα φτερά του εκτός Αλεξανδρούπολης…