Γ’ Εθνική: Τσίμπησε βαθμό στην Ελευθερούπολη από τον Αετό Ορφανού και κράτησε το αήττητο ο Ορφέας Ξάνθης

 

Οι στημένες φάσεις έκριναν την αναμέτρηση του Αετού Ορφανού με τον Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το αήττητο εξασφαλίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Οι γηπεδούχοι του Αετού προηγήθηκε στο 73′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελέζη (το κέρδισε ο Ευκαρπίδης από τον Μαλαδένη) ενώ ο Ορφέας ισοφάρισε στο 85′ από κόρνερ του Τορομανίδη, κεφαλιά του Κατρανίτσα, απόκρουση του Τοπαλίδη και προβολή του Χιντ Ιμέρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν το 1-1, ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης στο 80′ από φάουλ του Στογιάνοφ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, στην σημαντικότερη άλλη ευκαιρία της αναμέτρησης που ενδεχομένως θα είχε χαρίσει τη νίκη στους Καβαλιώτες. Πάντως, όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης από την «Πρωινή», το ματς ήταν ισορροπημένο και μάλλον είναι δίκαιο το 1-1.

Στο πρώτο μέρος ο Ορφέας ήταν περισσότερο επικίνδυνος αλλά ο Τοπαλίδης  δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Στο 3′ απείλησε ο Ορφέας όταν από σέντρα του Μουμίνογλου δε βρήκε τη μπάλα από κοντά ο Λαζαρίδης, στο 10′  είχαμε αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Καραγκιόζη και ωραία απόκρουση του Τοπαλίδη σε νέο κόρνερ, στο 39′  σέντρα του Πασχαλάκη, αλλά ο Τοπαλίδης πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Λαζαρίδη.

Στο 86′  απείλησε με σουτ ο Μουμίνογλου και στο 90′  παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ του Μαρκάκη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Μουμίνογλου εξουδετέρωσε ο Τοπαλίδης. Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε ένταση στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων χωρίς να υπάρχει συνέχεια.

Ο Τοπαλίδης μαζί με τον Μαυρομάτη ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ οι Μουμίνογλου, Β. Καραγκιόζης και  Μαυρόπουλος καλύτεροι από τον Ορφέα.  Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο διαιτητής Δραγούσης από το Κιλκίς.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ:   Τοπαλίδης, Ράνος, Κάπατζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιάνοφ, Ελέζη, Σαββατιανός (54′ Ευκαρπίδης), Δούμπλατζης (54′ Τσαπέγια), Δουμάνης (70′ Κωνσταντινίδης), Αποστολίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μουμίνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Λαζαρίδης(60′ Τανζού), Πασχαλάκης (65′ Χιντ Ιμέρ), Ι. Καραγκιόζης (54′ Τορομανίδης), Μπουτακίδης (90+1′ Τσαμπάζ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ