LIVE η Γ’ Εθνική: Νέο Σιδηροχώρι – ΑΕ Διδυμοτείχου, Αετός Ορφανού – Ορφέας, Άβατο – Σκούταρι και Ξηροπόταμος – Προσκυνητές

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την εξέλιξη στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τα γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Συνέχεια έχουμε παρά τη διακοπή των επαγγελματικών κατηγοριών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στους αγώνες του πρώτου ομίλου με έμφαση φυσικά στα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 14:28  Το ενδιαφέρον πολλών θα πέσει σήμερα στο παιχνίδι της Κομοτηνής, όπου στο ΔΑΚ η νεανική Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου, με τους γηπεδούχους να θέλουν παρά τις απουσίες να πάρουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να δείξουν πως δεν είναι απλώς μια ομάδα έδρας και να πάρουν τη πρώτη τους εκτός έδρας νίκης κάνοντας παράλληλα το 2 στα 2.

Ωρα 14:32  Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης μετά τη νίκη στο Θρακιώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αετό Ορφανού και θέλει φυσικά εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του από πέρυσι να συνεχίσει το θετικό του ξεκίνημα στον φετινό «μαραθώνιο».

Ωρα 14:36  Φυσικά κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίζει και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με υψηλότερους στόχους από πέρυσι, Δόξα Προσκυνητών που σήμερα παίζει για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός έδρας και φιλοξενείται από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στη Δράμα.

Ωρα 14:40 Τέλος, στο γήπεδο της Φελώνης, ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την Ελπίδα Σκουτάρεως και θέλει αυτή τη φορά εκμεταλλευόμενος την έδρα του και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του να πάρει τη πρώτη του νίκη στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Καβάλα.

Ωρα 14:44 Από αυτή την άνρτηση θα έχετε ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το πρόγραμμα της οποίας έχει ως εξής: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου, Νέστος Χρυσούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής
Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καβάλα, Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως και Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Προσκυνητών

Ωρα 14:48 Όλα τα ματς ξεκινούν σε κάτι παραπάνω από μία ώρα, στις 16:00 και σταδιακά θα ενημερώστε από εδώ για τις συνθέσεις αλλά πριν πάμε σε αυτά, πάμε να δούμε την ενδεκάδα των χορηγών που στηρίζουν την πρώτη φετινή μετάδοση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 14:55  Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:00 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:04 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:08  Τρίτος χορηγός μας από την πόλη του Διδυμοτείχου η Auto Gas Καραγιάννης που λειτουργεί ως συνεργείο παντός τύπου, φανοποιείο, βαφείο, φυσικά για τοποθέτηση υγραερίου αλλά και ως πρατήριο για την προμήθειά του. Βρίσκεται στην Οδό Αγίας Παρασκευής 1 και στο τηλέφωνο 25530-24667 (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:11 Ενημέρωση συνθέσεων από την Ελευθερούπολη και το ματς του Ορφέα Ξάνθης και του Αετού Ορφανού. Εκεί ο Μπάμπης Χατζημεστής θα ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Κατρανίτσα, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Πασχαλάκη, Καραγκιόζη Γ., Μουμίν Ογλού Τουγιάλ, Λαζαρίδη, Μαλαδένη, Μπουνταγκίδη.

Ώρα 15:13 Πάμε να δούμε και τη σύνθεση των γηπεδούχων που ξεκινούν με τους: Τοπαλίδη, Ράνος, Καμπάτζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιανόφ, Ελεζί, Σαββατιανός, Δούμπλατζης, Δουμάνης, Αποστολίδης.

Ωρα 15:18  Ευκαιρία να δούμε τους χορηγούς μας από την πόλη της Ξάνθης. Καλωσορίζουμε στην ομάδα των χορηγών μας το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε την αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:22 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:26 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:29 Για την Δόξα Προσκυνητών ο Νίκος Μπαχαρίδης επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Κρεμμύδας, Δελή Μεμέτ Χακάν, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

Ώρα 15:31 Ενώ από την άλλη για τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου ξεκινούν οι: Κιουμουρτζής, Χριστοφορίδης, Κονταξής, Γκαρακίδης, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Αρμέν, Παπίτσας, Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

Ωρα 15:33 Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:38  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:42 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:45 Πάμε να δούμε και τις ενδεκάδες των ομάδων στο ντέρμπι της Θράκης για την 2η αγωνιστική ανάμεσα σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ώρα 15:47 Στο ντέρμπι της Θράκης για αυτή την αγωνιστική ο Σάκης Σκουλής θα ξεκινήσει με τους: Πριτσίδη, Αλεξακούδη, Τσορτανίδη, Πλασταρά, Αγγέλη, Γάιδα, Μαυράκη, Ανυφαντάκη, Κοσίη, Μουρατίδη, Χατζήπαππα.

Ώρα 15:49 Από την άλλη ο Κρίστοφ Τελκίνσκι επέλεξε να ξεκινήσουν για την ΑΕΔ οι: Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατσιαλάκας, Ιντζές, Γιαννόπουλος.

Ώρα 15:52 Στη Φελώνη, όπου ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την Ελπίδα Σκουτάρεως, ο Κυριάκος κετσιεμενίδης ξεκινάει με τους: Αμουτζάκη, Κούτρα, Μπουνταγκίδη, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Τουργαΐδη, Γκέκα, Ευθυμιάδη, Κοτόπουλο, Χαριτίδη, Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 15:55 Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ελπίδας θα ξεκινήσει με τους: Ταταρίδη, Γεωργιάδη, Γαλακτερό, Μουσικάκη, Κοφοκώτσιο, Νικολίτσα, Ζιγκερίδη, Μύρλα, Στεφανίδη Ν., Καπετάνο Κ., Μένκα.

Ώρα 15:59 Ετοιμαζόμαστε σιγά – σιγά για τη σέντρα στα παιχνίδια.

Ώρα 16:02 Ξεκίνησαν τα παιχνίδια!

Ώρα 16:06 Έχουμε τις πρώτες καλές ευκαιρίες για Διδυμότειχο και Ορφέα Ξάνθης! Στην Κομοτηνή ο Αβογιάν έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ιντζέ, με τον Πριτσίδη να αποκρούει σωτήρια για τους γηπεδούχους, ενώ στην Ελευθερούπολη ο Λαζαρίδης βγήκε επίσης σε θέση τετ α τετ, αλλά έστειλε τη μπάλα για λίγο άουτ.

Ώρα 16:08 Ο Νέστος Χρυσούπολης άνοιξε το σκορ και προηγείται του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής.

Ώρα 16:12 Περίπου 300 φίλαθλοι παρακολουθούν το παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, από τους οποίους περίπου 20 έχουν ταξιδέψει από το Διδυμότειχο.

Ώρα 16:14 Γκολ για τον Ξηροπόταμο απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών. Ο Μπερούκας βρήκε χώρο για έαν σουτ εκτός της περιοχής και νίκησε τον Περτσά. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

Ώρα 16:18 Περίπου 30 φίλοι του Ορφέα Ξάνθης έχουν μεταβεί στην Ελευθερούπολη για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Ώρα 16:20 Καλό παιχνίδι και με πολύ δύναμη έως τώρα στη Φελώνη, με το Σκούταρι να έχει μπει λίγο πιο δυνατά από τον Άρη Αβάτου.

Ώρα 16:24 Παραμένει το 0-0 με παιχνίδι κατοχής προς το παρών στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ανάμεσα σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ώρα 16:28 Σκοράρουν οι Προσκυνητές με τον Βάσκο, όμως ο βοηθός έχει υποδείξει τον επιθετικό της ομάδας σε θέση οφάιντ και το γκολ ακυρώνεται.

Ώρα 16:32 Πάμε να δούμε τα σκορ των αγώνων του πρώτου ομίλου περίπου στο πρώτο 30λεπτο: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΕ Διδυμότειχου 0-0, Νέστος Χρυσούπολης-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα 0-0, Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 0-0, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Προσκυνητών 1-0, Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως 0-0

Ώρα 16:34 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου που έχει ανεβεί και πιέζει, με τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, αφού προηγουμένως είχε απειλήσει και ο Γκέκας.

Ώρα 16:36 Ακόμα και μετά την έναρξη του αγώνα συνεχίζει να προσέρχεται κόσμος στο ΔΑΚ Κομοτηνής, περίπου 500 φίλαθλοι παρακολουθούν αυτή τη στιγμή το ματς ανάμεσα σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ώρα 16:40 Νέα καλή ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης με τον Λαζαρίδη, που φαίνεται να ελέγχει το ματς στην Ελευθερούπολη.

Ώρα 16:43 Καλή φάση για την ΑΕ Διδυμοτείχου στη Κομοτηνή, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Πριτσίδη να αποκρούει με υπερένταση σε νέο κόρνερ.

Ώρα 16:46 Ευκαιρία στην Κομοτηνή αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους, μετά την κάθετη μπαλιά του Ανυφαντάκη για τον Μουρατίδη, που έκανε ένα σουτ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ώρα 16:48 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Ελευθερούπολη! Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 0-0!

Ώρα 16:50 Γκοοοοολ για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Ο Ανυφαντάκης βρίσκει ωραία στον κενό χώρο τον Χατζήπαππα, που με σουτ νίκησε τον Συριτούδη. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0!

Ώρα 16:52 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στα υπόλοιπα παιχνίδια! 

Ώρα 16:54 Υπενθυμίζουμε πως ο μεγάλος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η μεγάλλη Ελληνική εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Avance. Την Avance μπορείτε να τη βρείτε φυσικα στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:57 Επίσης χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» πουβρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 16:59 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 17:02 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 17:03 Πάμε να δούμε και τα σκορ ημιχρόνου όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΕ Διδυμότειχου 1-0, Νέστος Χρυσούπολης-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα 0-0, Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 0-0, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Προσκυνητών 1-0, Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως 0-0

Ώρα 17:04 Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια πλέον!

Ώρα 17:09 Δεν έχουμε κάποια σημαντική φάση σε κανένα από τα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Ώρα 17:10 Διακοπή για τραυματισμό παίκτη της Ελπίδα Σουτάρεως στη Φελώνη, που όμως συνεχίζει κανονικά προς το παρών.

Ώρα 17:12 Καλή ευκαιρία για την ΑΕ Διδυμοτείχου στην Κομοτηνή, με τον Πετρόπουλο να κάνει ένα σουτ, όμως τον Πριτσίδη να μπλοκάρει και να κρατάει το 0 για άλλη μια φορά.

Ώρα 17:15 Γκοοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών! Ο Βάσκος έσπασε τη μπάλα στον Σιδηρόπουλο που νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για να φέρει το ματς στα ίσα. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Προσκυνητών 1-1!

Ώρα 17:19 Γκοοοοολ για την ΑΕ Διδυμοτείχου! Ο Ιντζές εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Γιαννόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1!

Ώρα 17:24 Έχει πέσει ο ρυθμός στην Ελευθερούπολη ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Αετό Ορφανού, παραμένει το 0-0.

Ώρα 17:30 Πάμε να δούμε τα σκορ των αγώνων του πρώτου ομίλου περίπου 15 λεπτά πριν τη λήξη τους: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΕ Διδυμότειχου 1-1, Νέστος Χρυσούπολης-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα 0-0, Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 0-0, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Προσκυνητών 1-1, Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως 0-0

Ώρα 17:33 Γκολ για τον Αετό Ορφανού! Ο Ελέζι εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι και νίκησε τον Γιάννη Ρούφο. Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 1-0.

Ώρα 17:35 Ανοίγει το σκορ στις Σέρρες ο Απόλλωνα Παραλιμνίου που προηγείται πλέον με 1-0 της Καβάλας!

Ώρα 17:38 Γκοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Ιμέρ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και ισοφάρισε για την ομάδα της Ξάνθης. Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 1-1!

Ώρα 17:44 Οδεύουμε σιγά – σιγά προς τη λήξη των αγώνων και τα σκορ παραμένουν ως εξής: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΕ Διδυμότειχου 1-1, Νέστος Χρυσούπολης-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα 2-0, Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης 1-1, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Προσκυνητών 1-1, Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως 0-0

Ώρα 17:47 Γκοοοοοοολ για τον Άρη Αβάτου! Ο Μελισσόπουλος σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-0!

Ώρα 17:51 Γκολ για το Σκούταρι! Ισοφαρίζει γρήγορα το γκολ του Άρη με σκόρερ τον Κεχαγιά. Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-1!

Ώρα 17:54 Τέλος του αγώνα στην Ελευθερούπολη! Τελικό αποτέλεσμα: Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 1-1!

Ώρα 17:57 Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για τον Αγγέλη! Με 10 παίκτες θα τελειώσει το ματς η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Ώρα 18:00 Γκοοοοοοολ για τους Προσκυνητές!! Στην εκπνοή του αγώνα ο Χρήστος Βάσκος σκόραρε! Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Προσκυνητών 1-2!

Ώρα 18:05 Τέλος στον Ξηροπόταμο! Τελικό αποτέλεσμα: Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Προσκυνητών 1-2!

Ώρα 18:06 Τέλος και στην Κομοτηνή! Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1!

Ώρα 18:07 Τέλος του αγώνα και στην Φελώνη! Τελικό αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-1!

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, η πρώτη για τη Γ' Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την Auto Gas Καραγιάννης, από την Ξάνθη το Sports Cafe "La Bombonera"στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ' Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.