Γ’ Εθνική: Δευτέρα του Πάσχα στο γήπεδο για προπόνηση οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης

 

Συνηθίζεται στην Ελλάδα παράλληλα με την διακοπή των εθνικών αλλά και τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των γιορτών του Πάσχα να δίνονται και πολυήμερα ρεπό, ωστόσο ο Μπάμπης Χατζημεστής θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση και αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες τους παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στους εναπομείναντες αγώνες τους. 

Έτσι, μετά από δύο ημέρες χαλάρωσης, οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης με γεμάτες μπαταρίες επιστρέφουν ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στις προπονήσεις και ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον επόμενο επίσημο αγώνα, μόλις τον δεύτερο σε διάστημα έξι εβδομάδων που θα δώσει η ομάδα, ο οποίος έχει προγραμματιστεί  για την ερχόμενη Κυριακή στις 16:30, οπότε και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Νάουσας.

Οι παίκτες του Ορφέα προπονήθηκαν κανονικά καθ’όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται την Μεγάλη Παρασκευή. Ο Μπάμπης Χατζημεστής έδωσε  διήμερο ρεπό, ώστε να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους την Ανάσταση του Θεανθρώπου, τουλάχιστον οι χριστιανοί παίκτες, αλλά πλέον όλοι επιστρέφουν στις επάλξεις για την τελική ευθεία των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ορφέα Ξάνθης.