ΕΠΣ Θράκης: Τον Κρητικό αντι-Χαραλαμπίδη βρήκε για την δεξιά πλευρά της άμυνας η Ελπίδα Σαπών (+video)

 

Το χαρτί της μετάθεσης του για τον Βαθύλακκο Κοζάνης πήρε στα χέρια του ο Κοζανίτης μπακ της Ελπίδας Σαπών Μανώλης Χαραλαμπίδης που πλέον και τυπικά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα επιστρέφοντας τελικά στον Εορδαικό που ειχε και το δελτίο του κανοντας και ντεμπουτο εναντίον της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Η θέση του πάντως στην ομάδα δεν έμεινε “ορφανή” ούτε μέρα, αφού ο έμπειρος προπονητής της ομάδας Βασίλης Χαριτόπουλος διέκρινε τα προσόντα του Πέτρο Σωμαράκη και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο Ηρακλειώτης παθιασμένος δεξιός αμυντικός ανήκε στην Δόξα Προσκυνητών, αλλα για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια παράμονάχα σε φιλικά. Πριν τους Προσκυνητές ο 18χρονος φοιτητής ΤΕΦΑΑ αγωνιζόταν στους Νέους Ηροδότου, ενω ήταν μέλος της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ, Μικτής Περιφέρειας Κρήτης και Μικτής Νήσων. Μάλιστα συμμετείχε σε δοκιμαστικά στην Ουτρέχτη στην Ολλανδία.

Ο προπονητής του δείχνει να πιστεύει πως μπορει να αντικαταστήσει τον Χαραλαμπίδη που σε ένα τρίμηνο βοήθησε σε άμυνα και επίθεση (2 τέρματα) παρά την απειρία του και την αποχή από επίσημα παιχνίδια. Δείτε παρακάτω βίντεο που συλλέξαμε στο διαδίκτυο για τον νεαρό κρητικό: