Football League: “Έκλεψε” τον Ταΐρη από τον Πανσερραϊκό ο Άκης Μάντζιος!

 

Δεν αντιμετώπισε τελικά την παλιά του ομάδα, τον Πανθρακικό, στο κύκνειο άσμα της την περασμένη Κυριακή στις Σέρρες ο Δημήτρης Ταΐρης, αφού αντι τελικά για τον Πανσερραϊκό συμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων των Σερρών, ο έμπειρος πορτιέρο ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε φέτος σε 7 παιχνίδια με την ΑΕΛ Καλλονής στη Football League, ενώ από τον Γενάρη του 2015 έως το καλοκαίρι του 2016 φόρεσε και πάλι τα κυανόλευκα του Απόλλωνα, έχοντας συνολικά 33 συμμετοχές. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Τηλυκράτη, Πανθρακικό και Βισαλτιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ταΐρη. Ο γεννημένος στις 3/12/1989, τερματοφύλακας, έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα, από τον Ιανουάριο του 2014 έως το καλοκαίρι του 2016 ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βισαλτιακό Νιγρίτας, Πανθρακικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Νίκη Βόλου και Καλλονή».

Ωστόσο η μη συμφωνία με τον Δημήτρη Ταΐρη δεν πτόησε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σερβου Μπορίβογιε Ρίστιτς. O 33χρονος (19/09/1983) τερματοφύλακας αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη Σλοβενική Ρούνταρ Βελένιε, ενώ παλαιότερα είχε παίξει μεταξύ άλλων σε Ράντνικ, Τσουκαρίτσκι, Νόβι Πάζαρ, Ζέμουν, Ούζιτσε και Μέταλακ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Σέρβο τερματοφύλακα Borivoje Ristic».

Παράλληλα, από τον Πανσερραϊκό προχώρησαν σε δημόσιες τοποθετήσεις κατά του παίκτη, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι «πρόδωσε» την ομάδα της πατρίδας του…