Δεν επιστρέφονται πλέον οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον Πανθρακικό! «Λερναία ύδρα οι προσφυγές», κατατέθηκαν και άλλες…

 

Από το πρωί έχει πέσει σαν βόμβα στην πόλη της Κομοτηνής η πληροφορία για την αφαίρεση έξι βαθμών από την ομάδα του Πανθρακικού, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έπρεπε καθώς όποιος διάβαζε τα συνεχή ρεπορτάζ του ThrakiSportS θα διαπίστωνε ότι δυστυχώς αυτή ήταν μια προδιαγεγραμμένη εξέλιξη.

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Πανθρακικός ακόμα δεν υπάρχει. Ωστόσο η αφαίρεση των βαθμών είναι δεδομένη και υπάρχει πλέον και στην επίσημη  ιστοσελίδα της Football League, όπως μετέδωσε από το μεσημέρι της Τετάρτης το ThrakiSportS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την Super League ου δημοσιοποιεί τις σχετικές αποφάσεις του ΤΔΔ/ΕΠΟ, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι η εκάστοτε ΠΑΕ έχει προθεσμία πέντε εργάσιμων για να εξοφλήσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την Football League.

Η Football League ποτέ δεν δημοσιοποιεί τις σχετικές αποφάσεις και προχωρά στην αφαίρεση των βαθμών όταν ουσιαστικά γίνει τελεσίδικη η απόφαση. Έτσι, οι έξι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον Πανθρακικό, δεν μπορούν πλέον να επιστραφούν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε τελευταίο ρεπορτάζ του το FL News.

Η ίδια ιστοσελίδα, που οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αποδεικνύεται ότι διέθετε το εγκυρότερο ρεπορτάζ αναφορικά με αυτό το θέμα, αποκαλύπτει ότι πλέον υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Πανθρακικό και από τον Γιάννη – Αλέξανδρο Στόγιο.

Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν στον Πανθρακικό τη διετία 2013-15 (με μόλις μία συμμετοχή), έχει στα χέρια του απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου από τις 18 Ιανουαρίου με την οποία του επιδικάζονται 9.123 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΠΑΕ είχε προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών να πληρώσει για να μην αφαιρεθούν βαθμοί.

Αυτό δεν έγινε και έτσι πέντε εργάσιμες ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι (22/01) η ομάδα της Κομοτηνής θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για να επιστραφούν οι βαθμοί. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν ακόμα τρεις. Και η τρίτη αφαίρεση βαθμών για τον ίδιο λόγο, όπως εξηγήθηκε σε προηγούμενες αναρτήσεις, σημαίνει αυτόματα και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Πλέον οι προσφυγές δείχνουν να μην έχουν τελειωμό στον Πανθρακικό και οι «πράσινοι» πλέον ψάχνουν ένα… θαύμα για να κρατηθούν στο πρωτάθλημα…