Είναι επίσημο! Η Football League αφαίρεσε έξι βαθμούς από τον Πανθρακικό και τον στέλνει «με το ένα πόδι» στην Γ’ Εθνική

 

Η αφαίρεση των έξι βαθμών από την ΠΑΕ Πανθρακικός έχει πάρει πλέον σάρκα και οστά με τον πιο επίσημο τρόπο. Οι βαθμοί έχουν αφαιρεθεί και από την επίσημη ιστοσελίδα της Football League, της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κομοτηνής να έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για την ακρίβεια, εμφανίζεται προτελευταία σε ισοβαθμία με τον τελευταίο Πανελευσινιακό και την τρίτη από το τέλος Καλλονή, αλλά αυτό έχει προφανώς να κάνει με τους μεταξύ τους αγώνες και λίγη σημασία έχει στην παρούσα περίπτωση.

Αυτό που έχει σημασία είναι τα δύο αστεράκια που έχουν εμφανιστεί δίπλα από το όνομα της ομάδας και η επεξήγηση ότι «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ έχει αφαίρεση 6 βαθμών από αποφάσεις ΤΔΔ/ΕΠΟ για τους ποδοσφαιριστές ΜΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ Σ. & CASES JOSE MARIA».

Αν υπάρξει και τρίτη αφαίρεση βαθμών, τότε η ομάδα της Κομοτηνής οδηγείται σε αποβολή από το πρωτάθλημα. Και να μην υπάρξει, πράγμα που δείχνει δύσκολο με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες από το ρεπορτάζ, αγωνιστικά οι χαμένοι βαθμοί θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδηθούν.

Το τέλος ενός παραμυθιού που κράτησε 10 χρόνια και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλαθλοι της Ροδόπης μοιάζει πιο κοντά από ποτέ…

Δείτε την βαθμολογία, όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Football League: