Χρυσό μετάλλιο για την Κομοτηναία Αλεξία Νταντουρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 

Tην πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ Κομοτηνής Αλεξία Νταντουρή στην κατηγορία -18 Fighting System στα 44 κιλά σε αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, για το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκυριακο  διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου (JU-JITSU), στο Αγωνιστικό Σύστημα (Fighting System), στο Σύστημα Τεχνικών Αυτοάμυνας (Duo System) και στο Σύστημα Τεχνικών εδάφους (Ne-waza System), υπό την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ).

Συνολικά συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Από τον αθλητικό σύλλογο Γιν Γιανγκ έλαβαν μέρος 3 αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και Ανδρών. Τους αθλητές συνόδεψε η προπονήτριά τους Δήμητρα Μουσχάκη (μαύρη ζώνη JU-JITSU – 5 DAN). Παρά την ταλαιπωρία της μετάβασης των αθλητών από την Κομοτηνή στην Αθήνα, κατάφεραν να έχουν μια αξιόλογη αθλητική εμφάνιση και μάλιστα να διακριθούν .

Η Αλεξία Νταντουρή (κατηγορία -18 Fighting System -44κ.) κατάφερε συνεχείς νίκες, ώστε κατέλαβε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο). Ο Εμμανουήλ Λένος (κατηγορία +21 Fighting System -85κ.) αγωνίστηκε σε μια δύσκολη κατηγορία με δυνατούς αθλητές, κατάφερε να παιξει σε τρεις αγώνες και κατέλαβε την 5η θέση. Τέλος η Αργυρώ Λαδοπούλου (κατηγορία -18 Fighting System -52κ.) που ήταν η πιο νέα της παρέας και συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες, έκανε αξιόλογη εμφάνιση επιτυγχάνοντας μια νίκη στους δύο αγώνες που έπαιξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here