«Χρυσά» διαρκείας σε τιμή ευκαιρίας για τον δεύτερο γύρο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Εκπτωση 50% στις κάρτες διαρκείας gold που από 100 θα στοιχίζουν μόλις 50 ευρώ και επιτρέπουν την είσοδο στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού κυκλοφόρησε το ΤΑΑ Εθνικός.

Για την ακρίβεια, οι κάρτες κυκλοφόρησαν πριν το ματς της προηγούμενης Παρασκευής για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με την Ορεστιάδα και περιελάμβαναν και αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε όποιος τις προμηθευτεί να μπορεί να δει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια σε τιμή ευκαιρίας (περίπου 7 ευρώ το παιχνίδι).

Βέβαια τα καλά παιχνίδια με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχουν περάσει, όμως απομένουν οι αναμετρήσεις με Ηρακλή Χαλκίδας στις 14 Ιανουαρίου, με Παναθηναϊκό στις 4 Φεβρουαρίου, με Ηρακλή στις 18 Φεβρουαρίου, με Κύζικο Νέας Περάμου στις 4 Μαρτίου και με Παμβοχαϊκό στις 11 Μαρτίου.

Είναι προφανές ότι τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν και τα τυχόν εντός έδρας παιχνίδια στα πλέι οφ, ούτε ενδεχόμενο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες από τα γραφεία του Εθνικού καθημερινά 11:30 με 13:30 ή από το κλειστό γυμναστήριο πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.