B΄ Εθνική: Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αποστολή για την Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών. Αυτήν την αγωνιστική έχουμε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την Ασπίδα, η οποία αγωνίζεται στο Αγρίνιο με την τοπική ομάδα.

Στην Ξάνθη γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως θα κυνηγήσουν τη νίκη, με την ομάδα να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕ Κομοτηνής την Τετάρτη. Διαιτητές στο Αγρίνιο θα είναι οι Δημόπουλος και Καρπάνος από το Σύνδεσμο Αχαϊας & Ηλέιας, με τον δεύτερο να έχει σφυρίξει την Ασπίδα και στην πρεμιέρα στο Μεσολόγγι.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης, η οποία ξεκινάει στις 16:00, ενώ το Σάββατο στις 18:00 διεξάγεται η αναμέτρηση Ερμής Λαγκαδά – Ερμής Αγιάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS):

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Ωρα 18:00, Κ.Γ. Λαγκαδά:  Ερμής Λαγκαδά – Ερμής Αγιάς (Παπαδόπουλος Θ.-Παπαγερίδης (Γκούμας))

Κυριακή 20 Νοεμβρίου  (ώρα 17:00)

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Πιερικός Αρχέλαος (Ελευθεριάδης-Δημάδης (Παραλικίδης))

ΔΑΚ Ευόσμου:  Αίας Ευόσμου – Καστοριά (Παργιανόπουλος-Ξέρας (Πολυχρονίδης))

Κ.Γ. Ανατόλια:  Ανατόλια – Χαρίλαος Τρικούπης (Φακίτσας-Ντούρας (Μήτσιου))

Μ. Τσίκινας:  ΧΑΝΘ – Καρδίτσα (Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Αστρεινίδης))

Κ.Γ. Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – Φίλιππος Βέροιας (Σιμητόπουλος-Κοϊμτζόγλου (Θωμόπουλος))

Κ.Γ. Πολυγύρου:  Πολύγυρος – Στρατώνι (Τσιρτσιμάλης-Φουτζήλας (Παπαγεωργίου))

Ωρα 16:00, ΔΑΚ Αγρινίου:  Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης (Δημόπουλος-Καρπάνος (Κωστής))