Ανακοίνωση με… αιχμές εξέδωσε στις 6.00 τα ξημερώματα ο Ορφέας Ξάνθης για το «σπίτι» του!

 

Μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση ανέβηκε στις 6.00 τα χαράματα της Τετάρτης, στην σελίδα του Ορφέα Ξάνθης, η οποία αφήνει σαφή υπονοούμενα για το «σπίτι» του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται το γήπεδο του ΑΟΞ στην συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Ένα γήπεδο στολίδι για την πόλη της Ξάνθης, το οποίο με την αποχώρηση της επαγγελματικής ομάδας της Ξάνθης, όταν μετακόμισε στο γήπεδο των Πηγαδίων, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή ο Ορφέας Ξάνθης και εδώ και 12 χρόνια έχει συμφωνήσει με τον ερασιτέχνη, για την εκμετάλλευση του γηπέδου αυτού.

Όλα αυτά τα χρόνια, λοιπόν, ο Ορφέας Ξάνθης που πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να διατηρήσει σε μια αξιοπρεπή κατάσταση το γήπεδο, κάτι που μάλιστα το έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό!

Στα 12 αυτά χρόνια που ο Ορφέας έχει σαν «σπίτι» του το ιστορικό αυτό γήπεδο, κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες κρούσεις από άλλες ομάδες για την από κοινού εκμετάλλευση του γηπέδου με τον Ορφέα, ενώ, προσφάτως, όπως, πληροφορήθηκε το ThrakiSportS έχει γίνει κρούση ενδιαφέροντος για το γήπεδο του ΑΟΞ στον Ερασιτέχνη και από κάποια άλλη ομάδα του Νομού Ξάνθης, γι αυτό και εκδόθηκε η ανακοίνωση από τον Ορφέα.

«Όλες αυτές οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, δεν έχουν δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ για τη συντήρηση αυτού του γηπέδου, δεν ενδιαφέρθηκαν σχεδόν ποτέ, για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αλλά όταν το χρειαζόντουσαν, πάντοτε έψαχναν τρόπο για να το χρησιμοποιήσουν», λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Μπάμπη Χατζημεστή και μπορούν να ερμηνεύσουν τις σκέψεις του.

Οι ίδιοι παράγοντες επισημαίνουν ότι «το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και δε βοήθησε για τη συντήρηση του γηπέδου;».

Αναλυτικά η ανάρτηση που ανέβηκε στο προφίλ του Ορφέα Ξάνθης:

«Κάποια καλά παλικαριά βλέπουνε πολλά όνειρα όταν ξυπνήσουνε να μου πούνε να κοιμηθώ και εγώ κάτω τα χέρια από τον ορφεα και από το σπίτι του»