Volley League: Οι πρώτες δηλώσεις του Πλάμεν Κριστόφ μετά τον (εκ νέου) ερχομό του στην Ορεστιάδα

 

Ο Βούλγαρος Κριστόφ Πλάμεν είναι από την Τετάρτη και πάλι στο τιμόνι του Α.Ο. Ορεστιάδας στη θέση του Γερμανού Μίκαελ Μέρτεν ο οποίος αποχαιρέτησε τους παίκτες και τη διοίκηση.

Ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αναλαμβάνω και πάλι την ομάδα σε δύσκολη στιγμή. Γνωρίζω αρκετά για την Ορεστιάδα. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη σε τεχνική, τακτική και δύναμη. Δεν έχουμε χρόνο. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Πρέπει να νικήσουμε. Ο Ηρακλής είναι νέα ομάδα στην Α1. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί κι εμείς δεν παίζουμε καλά αλλά που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε».

O πασαδόρος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ράπτης είπε από την δική του πλευρά στην ιστοσελίδα της Volley League: «Η αλλαγή προπονητή είναι πάντα μια ευκαιρία. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο προπονητή. Εχουμε δύσκολο αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο κόσμος ήταν και είναι κοντά μας και του ζητάμε να είναι κοντά μας και με τον Ηρακλή Χαλκίδας».