ΕΠΣ Ξάνθης: Δυναμικό μεταγραφικό ξεκίνημα για τον Άρη Αβάτου με Στεργαλά!

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άρης Αβάτου που ανακοίνωσε την δεύτερη του καλοκαιρινή μεταγραφή αποκτώντας με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Παύλο Μελά Κουτσού τον Γιώργο Στεργαλα.

Ο Στεργαλάς που είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα της Skoda Ξάνθη, κάνοντας ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 15ετών, 6μηνών και 13ημερών αγωνιζόμενος στις 8 Μαΐου του 2002 στη νίκη της Ξάνθης με 2-1 επί του ΟΦΗ. Αποτέλεσε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο λόγω κάποιων τραυματισμών δεν κατάφερε να αξιοποιηθεί το ταλέντο του με τον ίδιο να επιστρέφει στην Ρόδο οπού φόρεσε την φανέλα της ομάδας του νησιού, ενώ επέστρεψε στην Ξάνθη οπού είναι και γαμπρός(παντρεμένος με Ξανθιώτισσα) αρχικά για λογαριασμό της Βιστωνίδας και πέρσι για τον Παύλο Μελά Κουτσού. Χωρίς όμως να έχει λεπτά συμμετοχής στο Κουτσό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση του Άρη Αβάτου, μετά τον Μιχάλη Μιχαηλίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ),  που ετοιμάζει και άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις καθώς στόχος της διοίκησης των αδερφών Κοτόπουλου και του τεχνικού της ομάδας Κυριάκου Κετσιεμενίδη είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα μπορέσει να ανεβάσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Άρη Αβάτου αναφέρει:

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ!!!!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΑΛΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
ΑΕΡΑΣ ΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
Π.Α.Ε. Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ
ΡΟΔΟΣ
Α.Ο.ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ)
ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ