Χειρουργήθηκε από ορθοπεδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νεαρός παίκτης της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Από τον ορθοπεδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χειρουργήθηκε ο νεαρός παίκτης της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Γιώργος Ατματζίδης, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Ατματζίδης ήταν από τα βασικά στελέχη, που συνέβαλαν στην άνοδο του ανδρικού τμήματος της νεοσύστατης ομάδας στην Α2 Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο παίκτης με ενέργειες του υπευθύνου της ακαδημίας της Κομοτηνής Δημήτρη Παγωνίδη χειρουργήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της η Ακαδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ θα ήθελε να ευχηθεί περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον ποδοσφαιριστη Ατματζιδη Γεώργιο ο όποιος υποβλήθηκε σε επέμβαση προσθιου χιαστου. Ο Γιώργος βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο της αντρικης ομάδας στην Α2 ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ. Η Ακαδημία εχοντας ως υποχρέωση να διαφυλάσσει την ασφάλεια και την υγεία των παιδιων έχει μεριμνήσει μετά από επαφές που υπήρξαν από τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Παγωνιδη Δημήτριο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστης να χειρουργηθει από το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμενα απο τον ορθοπεδικό κ. Ουσαντζοπουλο Ιωάννη τον οποιο και ευχαριστουμε θερμα. Επίσης ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για ακόμη μια φορά στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει σε οποιοδήποτε βήμα την χρειαζόμαστε. ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟ!!!!