ΕΠΣ Έβρου: Ο Απόστολος Παλακίδης νέος έφορος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Σε έναν άνθρωπο με υψηλό κύρος στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης αλλά και παραγοντική εμπειρία ανέθεσε το ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός τις τύχες του ποδοσφαιρικού του τμήματος, κατά την πρώτη συνεδρίασή του μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής.

Ο λόγος για τον Απόστολο Παλακίδη, ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Thraki Palace και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO. Ο ίδιος εξελέγη μέλος του νέου 15μελούς ΔΣ του Εθνικού, ενώ επί χρόνια συμμετείχε παραγοντικά στην ποδοσφαιρική ομάδα, ασκώντας χρέη αναπληρωτή εφόρου όσο το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος άνηκε στον Παναγιώτη Βαλκσαμίδη.

Τον τελευταίο ένα χρόνο τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν δοθεί στον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ωστόσο παραιτήθηκε από την θέση του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος πριν μερικούς μήνες. Η θέση τυπικά παρέμενε κενή, ενώ στην ουσία το τμήμα κλήθηκαν να τρέξουν οι Παναγιώτης Βαλσαμίδης και Κώστας Λιάσκος, μέλος τόσο του απερχόμενου όσο και του νέου 15μελούς ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός.

Πλέον αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα ε εφόρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Απόστολος Παλακίδης, σε μια δύσκολη περίοδο, με τον Εθνικόι να υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα το νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου αναμένεται ιδιαίτερα ενισχυμένο, με όλες τις μεγάλες ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό και να διεκδικούν τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική (συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού, του Έβρου Σουφλίου, της ΑΕ Διδυμοτείχου κλπ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Απόστολου Παλακίδη, Κώστας, δραστηριοποιείται επίσης παραγοντικά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ως μέλος της διοίκησης του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης, δηλαδή της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου που αγωνίζεται στα σαλόνια της Volley League.