Μπλόκο από την ΟΥΕΦΑ στην παρουσία Ουζουνίδη και Σιώπη στο Europa League

Άσχημα νέα για τον Πανιώνιο από την UEFA, καθώς πληροφορίες που μεταφέρουν οι αθηναϊκές ιστοσελίδες με μεταμεσονύχτια δημοσιεύματά τους, αναφέρουν πως το αρμόδιο τμήμα της Συνομοσπονδίας έχει εισηγηθεί αρνητικά για τη συμμετοχή των «κυανέρυθρων» στο Europa League.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, το αρμόδιο τμήμα της UEFA έχει εισηγηθεί αρνητικά σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο Europa League. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εισήγηση είναι για ένα χρόνο αποκλεισμό και παράλληλα υπάρχει απόφαση και για τριετή επιτήρηση.

Οι πληροφορίες αυτές κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/6) και αν την Παρασκευή επιβεβαιωθούν, είτε την Δευτέρα οπότε κατά άλλες πηγές θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ο Πανιώνιος θα απολέσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League και τη θέση του θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Μανώλης Σιώπης θα χάσουν για φέτος την ευρωπαϊκή ευκαιρία, ενώ κανείς δεν αποκλείει και ενδεχόμενο λύσης συμβολαίων με τον προπονητή ή κάποιους παίκτες, εάν το ευρωπαϊκό όνειρο δεν γίνει πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά, λογικό είναι να επικρατεί πανηγυρικό κλίμα στα Γιάννενα, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ και γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Θράκη Γιώργο Χριστοβασίλη να έχει προαναγγείλει την προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ κατά της αδειοδότησης του Πανιωνίου.