LIVE τα μπαράζ ανόδου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών και Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τα παιχνίδια AE Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών και Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης για την 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους συνεργάτες του ThrakiSportS στα δύο γήπεδα, συντονίζει και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Τελευταία αγωνιστική σήμερα στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας – δύο από τις οποίες θα εξασφάλισαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Και λέμε εξασφάλισαν, γιατί όλα έχουν κριθεί από την περασμένη Κυριακή και οι αγώνες σήμερα έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ωρα 15:44  Στην σημερινή έκτη και τελευταία αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης ταξιδεύει στην Καβάλα και αντιμετωπίζει τον τοπικό Ηρακλή έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 15:47  Όμως και οι Προσκυνητές έχουν εξασφαλίσει την άνοδο μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας στην Ξάνθη και παίζουν στο Διδυμότειχο με την τοπική Αθλητική Ένωση.

Ωρα 15:50  Κοινώς, εντός έδρας παίζουν οι δυο ομάδες που θα αγωνίζονται και του χρόνου στα τοπικά. Εκτός έδρας οι ομάδες που ανέβηκαν στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 15:55  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, καθώς άλλωστε έχουμε ακόμα πάνω από μια ώρα για την έναρξη, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν και σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 16:00 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:04 Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:09  Τρίτος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:13  Τέταρτος χορηγός είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 16:18   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:22  Από το Διδυμότειχο, τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:28  Από το παιχνίδι στο Βερούλειο της Καβαλας θα απουσιάζουν τρεις παίχτες του Ορφέα Ξάνθης που βρίσκονται στον Σαν Μαρίνο με την ΕΠΣ Ξάνθης. Ο λόγος για τους Γιάννη Καραγκιόζη, Λάζαρο Μαυρόπουλο και Χακή Τζαμπάζ. Το παιχνίδι της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο με την Νότια Ουαλία μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το ThrakiSports με ένα κλίκ ΕΔΩ από τον ανταποκριτή μας Νεκτάριο Αμποβιανίδη.

Ωρα 16:35  Διαιτητές  στο Βερούλειο στον αγώνα Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης θα είναι οι Μαυρίδης, Δέλλιος και Ταγκαλίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ωρα 16:41  Διαιτητές  στο Δημοτικό Γήπεδο Διδυμότειχο στον αγώνα ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών θα είναι οι Πουλικίδης, Χασιώτης και Τσακίρης της ΕΠΣ Δράμας.

Ωρα 16:45  Η βαθμολογία ένα αγώνα πριν το τέλος φέρνει Δοξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης με 9 βαθμούς και να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενω ΑΕΔ και Ηρακλής Καβάλας έχουν 5 πόντους και μαχονται για το γόητρο το ποιά ομαδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση.

Ωρα 16:50  Στον πρωτο γύρο στην Ξάνθη ο Ορφέας νίκησε 3-2 τον Ηρακλή, ενω στο ΔΑΚ Κομοτηνής η ΑΕΔ νίκησε 0-1 την Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 16:55  Οι συνθέσεις στο Διδυμότειχο.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Αθανασούλας, Aπτιώτης, Κοτζά Αλή, Γεωργούλας, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Καραγιάννης, Γκατσιούδης, Παπουδής, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Βλαδιμιρίδης, Ραμαδάνης, Μόσχος, Μαδούρας, Μπενέκος, Σταμάτης, Γεμενετζής, Κουβέρης, Βασιλακάκης, Μιχαλακέλης, Βάσκος.

Ωρα 16:59  Έναρξη στον αγώνα στην Καβάλα σε λίγο θα έχουμε τις συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ωρα 17:01  Έναρξη στον αγώνα και στο Διδυμότειχο.

Ωρα 17:03  Οι συνθέσεις στην Καβάλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Τσότρας,  Προβατίδης, Χατζηκυριάκου, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Αγγελίδης, Άγγος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ζώης, Μαλαδένης, Παπαδιώτης, Μακράκης, Μόσχος,  Καραγκιόζης Β., Λαζαρίδης, Μυγγιδης, Χαραλαμπίδης, Χίντ Ιμέρ, Μουμίνογλου

Ωρα 17:04  Στο Διδυμότειχο καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους η μπάλα άουτ.

Ωρα 17:08  Γκολ στην Καβάλα για τον Ηρακλή. Σκόρερ ο Βαλαβανόπουλος με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Ωρα 17:09  Γκολ και στο Διδυμότειχο! Σκόρερ ο συνήθως ύποπτος ο Γιαννόπουλος για την ΑΕΔ με πλασέ που εκμεταλλέυτηκε λάθος  της άμυνας της Δόξας. ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ωρα 17:15  Στο Διδυμότειχο καλή ευκαιρία για την Δόξα αλλά ο Μιχαλακέλης δεν μπορεί να ισοφαρίσει.

Ωρα 17:21  Στην Καβάλα ο Ορφέας έχει ανέβει για την ισοφάριση χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Χιντ.

Ωρα 17:24  Στο Διδυμότειχο παραμενει το 1-0 για την ΑΕΔ σε ένα μέτριο παιχνίδι.

Ωρα 17:26  Στην Καβάλα ο Ορφέας χάνει τεράστια ευκαιρία αλλά η μπαλα στο σουτ του Λαζαρίδη σταματά στον οριζόντιο δοκαρι του Ευστρατίου. Μεγάλη φάση!

Ωρα 17:35  Γκολ στο Διδυμότειχο! Σκόρερ ο συνήθως ύποπτος και για την Δόξα ο Χρήστος Βασκος που εκμεταλλέυτηκε ωραία σέντρα του Μαδούρα και με ωραίο σουτ νίκησε τον Αθανασούλα. ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 1-1

Ωρα 17:39  Στην Καβάλα έπεσε κάπως η πίεση του Ορφέα και ένα σχεδον πεντάλεπτο πριν το ημίχρονο παραμένει το 1-0 για τους Καβαλιώτες.

Ωρα 17:43  Γκολ και στο Διδυμότειχο! Σκόρερ και ο Γιαννόπουλος για την ΑΕΔ  που εκμεταλλέυτηκε νέο λάθος  της άμυνας της Δόξας. ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 2-1

Ωρα 17:44  Στην Καβάλα ο Ορφέας χανει νεα ευκαιρία λίγο πριν το τέλος με τον Μουμίνογλου.

Ωρα 17:45  Ημίχρονο στην Καβαλα. Αν και ο Ορφέας είναι καλύτερος βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Ωρα 17:48  Ημίχρονο και στο Διδυμότειχο. Με τρια τέρματα των αρχισκόρερ των δυο ομαδων οι δυο ομαδες πάνε στα αποδυτήρια. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 2-1

Ωρα 17:50  Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ΕΠΣ Ξάνθης στον Αγιο Μαρίνο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  το παιχνίδι της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο με την Νότια Ουαλία.

Ωρα 17:52  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία του δεύτερου μέρους από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν και σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 17:53 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:54 Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:55  Τρίτος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:56  Τέταρτος χορηγός είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 17:57   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:58  Από το Διδυμότειχο, τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:59  Έναρξη στον αγώνα στην Καβάλα με δυο αλλαγές μια για καθε ομάδα. Για τον Ορφεα ο Καρά Αλή πήρε την θέση του Χαραλαμπίδη, ενω για τον Ηρακλή ο Αρτεμίου αυτή του Σπυρίδη.

Ωρα 18:01  Έναρξη του δεύτερου μέρους στο Διδυμότειχο με μια αλλαγή για την Δόξα. Ο Σιδηρόπουλος πέρασε στην θέση του Γεμενετζή.

Ωρα 18:03  Μεγάλη ευκαιρία με τον Πετρόπουλο αλλα ο Βλαδιμηρίδης απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ωρα 18:06  Γκολ στο Διδυμότειχο! Σκόρερ ο Ασπιωτης που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση οταν το σουτ του Γιαννόπουλου απέκρουσε προσωρινα ο Βλαδιμηρίδης. ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 3-1

Ωρα 18:12  Καλό ξεκίνημα με γκολ για την ΕΠΣ Ξάνθης στον Αγιο Μαρίνο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  το παιχνίδι της ΕΠΣ Ξάνθης με την Νότια Ουαλία.

Ωρα 18:19  Γκολ στην Καβάλα. Σκόρερ ο έμπειρος Άγγος με κεφαλιά για τον Ηρακλή. Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 2-0

Ωρα 18:27 Στο Διδυμότειχο αλλαγές για τις δυο ομαδες. Ο Λουμπο στο 69′ πηρε την θεση του Κοτζά Αλή για την ΑΕΔ ενω στο 73′ για την Δόξα ο Τσιμακας πήρε τη θεση του Ραμαδάνη.

Ωρα 18:29  Γκολ στο Διδυμότειχο! Σκόρερ ο και πάλι ο Βάσκος για την Δόξα που μειώνει το σκορ περίπου ενα τέταρτο για το τέλος . ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 3-2

Ωρα 18:30  Αλλαγή στην Καβάλα με τον Ντομί να περνάει στη θέση του Άγγου.

Ωρα 18:34  Γκολ στην Καβάλα. Σκόρερ ο Ντομί στο 80′ για τον Ηρακλή. Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 3-0

Ωρα 18:43 Στο Διδυμότειχο αλλαγές για τις δυο ομαδες. Στο 77′ ο Κουκος για την Δόξα στην θέση του Κούβερη, ενω για την ΑΕΔ στο 78′ ο Απιωτης έδωσε την θέση του στον Παπαλίκα και λίγο πριν το τέλος ο Γιαννόπουλος στον Απτόγλου.

Ωρα 18:48 Τελικό στην Καβαλα. Εύκολη νίκη γοήτρο για τους Καβαλιώτες απέναντι στον Ορφέα που είχε περισσότερο το μυαλό του στην νεα χρονια στην Γ’ Εθνική και στον Σαν Μαρίνο όπου αγωνίζεται η ΕΠΣ Ξάνθης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Τελικό αποτέλεσμα Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 3-0

Ωρα 18:51  Τελικό και στο Διδυμότειχο. Νίκη γοήτρου και για την ΑΕΔ που τερματίζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, ενώ η Δόξα παρά την ήττα της στην πρώτη θέση. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών 3-2

Ωρα 18:58 Για την  πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη ήταν η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:02 Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου ήταν η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:06  Χορηγός της μετάδοσης ήταν ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:09 Χορηγός ήταν και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 19:13 Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοήθησε το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:18  Από το Διδυμότειχο, τέλος, χορηγός της μετάδοσης ήταν το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθούν πλούσια ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε επόμενες αναρτήσεις