LIVE από το Σαν Μαρίνο για το Regions’ Cup: ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 2-3 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Σαν Μαρίνο ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον δεύτερο αγώνα της πρωταθλήτριας Ελλάδος ΕΠΣ Ξάνθης με την αντίστοιχη ομάδα της Νότιας Ουαλίας για την δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Regions’ Cup. Ο απεσταλμένος του ThrakiSportS Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας και μεταδίδει…

Καλησπέρα από το Σαν Μαρίνο! Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή αγωνιστική για την  ΕΠΣ Ξάνθης που αντιμετωπίζει την Νότια Ουαλία στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Region’s Cup, ευελπιστώντας να διπλασιάσει τις νίκες και να πάει την Τρίτη κόντρα στο Σαν Μαρίνο να διεκδικήσει την πρωτιά και την πρόκριση στην Β’ φάση του θεσμού.

Ωρα 16:07 Η αναμέτρηση της ΕΠΣ Ξάνθης με την Νότια Ουαλία θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος (16:00 τοπική), δηλαδή σε περίπου 45 λεπτά από τώρα, ενώ το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ του Σαν Μαρίνου και του Καζακστάν θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Ωρα 16:10  Θυμίζουμε ότι το Regions’ Cup είναι επίσημη διοργάνωση της UEFA, η μόνη που διεξάγεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν υπογράψει ούτε μια φορά στην ζωή τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ωρα 16:13 Οι Ξανθιώτες που στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή συμμετοχή κατάφεραν να ξεκινήσουν θριαμβευτικά διαλύοντας με 4-0 την ομάδα ZMSK του Καζακστάν (θυμηθείτε ΕΔΩ την ζωντανή εξέλιξη του αγώνα,  ΕΔΩ το ρεπορτάζ, και ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ).

Ωρα 16:15  Ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός και ένας εκ των σκόρερ των τεσσάρων γκολ, ο Γιάννης Καραγκιόζης, μετά τη μεγάλη νίκη έστρεψαν στις δηλώσεις τους  την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Νότια Ουαλία (θυμηθείτε ΕΔΩ όσα είπαν στις δηλώσεις τους).

Ωρα 16:18 Η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε το Σάββατο την δεύτερη της προπόνηση περιμένοντας με μεγάλη προσμονή το ματς με τους Ουαλούς έχοντας ως μόνο στόχο  να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον θεσμό και να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την πρωτιά.

Ωρα 16:21 Απέναντι στους Ξανθιώτες θα βρεθεί η Νότια Ουαλία που μετά την ήττα με 4-0 απο την οικοδέσποινα ομάδα του Σαν Μαρίνο παίζει το τελευταίο της χαρτί για να διατηρηθεί ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Η ομάδα της Ουαλίας για το παιχνίδι με την Ξάνθη θα έχει μια απουσία καθώς ο Έβανς αποβλήθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ των αντιπάλων της ΕΠΣ Ξάνθης.

live-epsxanthis-ousalia2Ωρα 16:23  Πριν πέντε λεπτά άρχισε να βρέχει πάντως εδώ και αυτό είναι ανησυχητικό γιατί το χόρτο στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι είναι εξ ολοκλήρου πλαστικό.

Ωρα 16:26 Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ωρα 16:29  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 16:33  Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 16:36  Πριν περάσουμε στους άλλους χορηγούς, να σημειώσουμε ότι έχουν βγει για ζέσταμα οι δυο ομάδες και μας ήρθαν πριν λίγο εδώ, στα δημοσιογραφικά, οι συνθέσεις των δύο ομάδων.  Για την ΕΠΣ Ξάνθης ο Απόστολος Κουτρουλός επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους Ρούφο, Κονωνά, Πελτεκίδη, Σαρηγιαννίδη Αλ., Αλίογλου, Τουργαίδη Κ., Μαυρόπουλο, Τουργαίδη Στ., Καραγκιόζη, Τερζάκη και Παπαδημητρίου

Ωρα 16:38  Για την Νότια Ουαλία ο Στέφεν Γκρίν επέλεξε τους: Πράις, Μπρίτζμαν, Μόρις, Πίκα, Λέι, Τζένκινς, Λόνγκ, Μακιντος, Σίζονς και Λαβεντουρ

Ωρα 16:42  Επιστρέφουμε στους χορηγούς μας, για να σας αναφέρουμε ότι μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 16:46 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

epsxanthis-exedraΩρα 16:49 Εχει δυναμώσει στα τελευταία λεπτά η βροχή ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στις εξέδρες είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο Αντιπρόεδρος Β’ Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και τα 9 παιδιά που είναι εκτός αποστολής. Όπως επίσης και οι παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ των Ουαλών, αλλά και ιθύνοντες των ομάδων των Σαν Μαρίνου και Καζακστάν.

Ωρα 16:53  Αποσύρθηκαν οι παίκτες στα αποδυτήρια για την επίσημη είσοδο με τους διαιτητές. Διαιτητής είναι ο Λάσα Σιλαγκάβα από την Γεωργία με βοηθούς τον συμπατριώτη του Λέβαν Τόντρια και τον Ιταλό Εμιλιάνο Αλμπάνι. Τέταρτος είναι ένας επίσης ιταλός, ο Ραφαέλε Ντελβέτσιο.

Ωρα 16:57  Κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά, καθώς περιμένουμε την επίσημη είσοδο, για τον διαιτητή. Ο 39χρονος Γεωργιανός φέτος έχει σφυρίξει 34 παιχνίδια (29 στην Γεωργία και 5 Ευρωπαϊκά) βγάζοντας συνολικά 128 κίτρινες, 9 απευθείας κόκκινες, 4 αποβολές με δεύτερη κίτρινη ενώ έχει καταλογίσει 8 φορές το σημείο του πέναλτι.

Ωρα 16:59  Για να αντιληφθεί κανείς πως σφυρίζει στα παιχνίδια της Uefa στα πέντε παιχνίδια που έχει σφυρίξει φέτος (2 για τα προκριματικά του Europa, 1 φιλικό και 2 για το Youth League) έχει δείξει 29 κίτρινες, 2 κόκκινες, 1 αποβολή με δεύτερη κίτρινη ενώ έχει καταλογίσει ένα πέναλτι.

xanthi-oualia1′  Ξεκίνησε το παιχνίδι.

3′  Λίγο σκληρά έχουν ξεκινήσει οι Ουαλοί. Δυο φάουλ, ο Λαβέντσουρ στον Παπαδημητρίου και ο Μόρις στον Καραγκιόζη και πρώτο κόρνερ για την ΕΠΣ Ξάνθης.

5′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για την ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Τουργαϊδης εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Ουαλών Πράις.

12′ Πρώτη καλή στιγμή για τους Ουαλούς με τον Λίαμ Πίκα να πιάνει την κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Ρούφου και άουτ η μπάλα.

15′ Απαντά η Ξάνθη άμεσα, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να πιάνει το σουτ μπλοκάρει σταθερά ο γκολκίπερ των Ουαλών.

22′ Μετά την ανοχή σε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα των Ουαλών ο Γεωργιανός θα βγάλει την πρώτη κάρτα, θα την δει ο Λόνγκ για δυνατό μαρκάρισμα στον Αλίογλου Γκιουνγκιόρ.

23′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Κονωνά να πιάνει το σουτ θα πέσει στην δεξιά του γωνία ο Πράις και θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

26′ Πρώτη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης με τον Πελτεκίδη να τιμωρείται για μαρκάρισμα στον Τζένκινς, σε επικίνδυνο σημείο η παράβαση.

27′ Γκολ για τους Ουαλούς. Με πάσα εκτέλεσε το φάουλ ο Λιούς στον Μόρις που θα πιάσει το δυνατό σουτ και παρά την προσπάθεια του Ρούφου που προσπάθησε να αλλοιώσει την πορεία της μπάλας αυτή κατέληξε στα δίχτυα του. ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 0-1

30′ Συμπληρώθηκε ημίωρο, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μετά το γκολ που δέχθηκαν, το πρώτο σε αυτήν την διοργάνωση.

33′  Φάουλ του σκόρερ, του Μόρις, στον Αλιογλού αλλά δεν βγαίνει κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή. Είναι φανερό ότι θα παίξουν πλέον παιχνίδι αντεπιθέσεων οι Ουαλοί.

34′ Δυνατό σουτ του Παπαδημητρίου εκτός περιοχής η μπάλα ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι των Ουαλών.

37′ Καλό σουτ εκτός περιοχής απο τον Μαυρόπουλο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

39′  Κίτρινη κάρτα στον Μάκιντος για σκληρό μαρκάρισμα  στον Στέλιο Τουργαΐδη, ο δεύτερος που κιτρινίζεται για τους Ουαλούς.

43′ Δύο συνεχόμενες προσπάθειες για την ομάδα της Ξάνθης, όμως και τα δύο σουτ του Καραγκιόζη δεν βρίσκουν στόχο.

45′ Γκολ για την Ουαλία. Πάνω που πίεζε η ομάδα της Ξάνθης οι Ουαλοί βρίσκουν δίχτυα για δεύτερη φορά με τον Λόνγκ να βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα και αφού δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν ούτε ο Αλίογλου ούτε ο Πελτεκίδης έπιασε το σουτ διπλασιάζοντας τα τέρματα των Ουαλών. ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 0-2

45+1 Νέο σουτ εκτός περιοχής για τους Ξανθιώτες, ούτε όμως ο Κωνσταντίνος Τουργαίδης θα βρει στόχο.

45+2′ Τέλος πρώτου μέρους. ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 0-2

exedra-sanmarinoΩρα 17:48 Με δύο προσπάθειες οι Ουαλοί έχουν καταφέρει να πάρουν σημαντικό προβάδισμα, πολλές ευκαιρίες για τους Ξανθιώτες με πολλά όμως σουτ απο απόσταση που δεν βρίσκουν στόχο. Συνολικά οι Ξανθιώτες έχουν 10 τελικές έναντι τεσσάρων των Ουαλών. 3 σουτ στην εστία για την Ξάνθη έναντι 2 των Ουαλών, 7 σουτ εκτός εστίας για την Ελληνική ομάδα έναντι μόλις ένα για την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ωρα 17:50 Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ωρα 17:52  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 17:54  Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 17:56 Μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 17:58 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 17:59 Έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες για την έναρξη του δευτέρου μέρους, ας ελπίσουμε σε αυτό το 45λεπτο οι προσπάθειες των Ξανθιωτών να ευοδωθούν.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους.

49′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ιδανικά μπαίνουν στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτες που μειώνουν με εκπληκτικό γκολ του Γιάννη Κονωνά. ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 1-2

51′ Κερδισμένο φάουλ για την ομάδα της Ξάνθης όμως το σουτ του Στέλιου Τουργαίδη δεν θα βρει στόχο

55‘ Πρώτη αλλαγή για την Ουαλία με τον Άπλιν να περνά στην θέση του Τζένκινς.

56′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Κυριάκο Κωφίδη να περνά στο ματς αντί του Γιώργου Τερζάκη.

57′ Αποβολή για την Ουαλία. Πολύ καλά ξεκινά η ομάδα της Ξάνθης που πέρα απο την μείωση του σκορ αποκτά και αριθμητικό πλεονέκτημα με τον Μακίντος να βλέπει την δεύτερη κίτρινη του Γεωργιανού διαιτητή για δυνατό μαρκάρισμα στον Καραγκιόζη.

60′ Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τους Ξανθιώτες και κίτρινη κάρτα στον Πίκα για μαρκάρισμα στον Κωφίδη.

61′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Απίθανη εκτέλεση απο τον Γιάννη Καραγκιόζη που φέρνει το ματς στα ίσια. ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 2-2

62‘ Δεύτερη αλλαγή για τους Ουαλούς με τον Γκίλς Μινέτ να περνά στο ματς αντί του Λάβεντουρ.

63′ Αποβολή για την Ξάνθη. Πλέον έχουμε ισοπαλία και στις κόκκινες με τον Γεωργιανό να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Λάζαρο Μαυρόπουλο για χτύπημα στον Πίκα.

69′ Σουτ του Κωφίδη εκτός περιοχής δεν ανησυχεί ο Πράις που μπλοκάρει σταθερά.

71′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, σέντρα του Παπαδημητρίου απο τα αριστερά ο Κονωνάς πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του κίπερ των Ουαλών.

72′ Ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους οι Ουαλοί με τον Κουίκ να περνά στο ματς αντί του Λόνγκ.

75′ Στο μισό γήπεδο παίζει τους Ουαλούς η ομάδα της Ξάνθης, με φωνές προσπαθούν να παροτρύνουν τους συμπαίκτες τους οι εννέα παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

78′ Παίρνουν μέτρα στο γήπεδο οι Ουαλοί, άλλωστε είναι αυτοί που με ισοπαλία δεν έχουν καμία τύχη για πρόκριση(αν φυσικά κερδίσει το Σαν Μαρίνο το Καζακστάν), απο την άλλη οι Ξανθιώτες ψάχνουν το γκολ της νίκης αλλά ακόμα και με ισοπαλία είναι ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης και θα θέλουν νίκη στο τελευταίο ματς με τους οικοδεσπότες.

80′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Στέλιο Κοτζάκελη να περνά στο ματς αντί του Γιάννη Κονωνά.

82′ Απειλεί η Ξάνθη το σουτ όμως του Στέλιου Τουργαίδη μπλόκαρε ο Πράις

84‘ Είναι χαρακτηριστικό της ανωτερότητας της Ξανθιώτικης ομάδας το γεγονός πως έχει 16 τελικές έναντι μόλις 3 των Ουαλών.

87′ Πέναλτι και αποβολή για την Ξάνθη. Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τους Ξανθιώτες που μένουν με 9 με τον γκολκίπερ των Ξανθιωτών Γιάννη Ρούφο να τρέχει να προλάβει τον Κουίκ που βγήκε τετ-α-τετ ανατρέποντας τον ωστόσο με τον Γεωργιανό να δείχνει πέναλτι υπέρ των Ουαλών και κόκκινη στον κίπερ της Ξάνθης.

88′ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Αθανασίου να περνά στο ματς αντί του Στέλιου Τουργαίδη.

89′ Γκολ για την Νότια Ουαλία. Εύστοχος απο τα 11 μέτρα ο Λιούις. ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 2-3

90+5′ Τέλος αγώνα. Κακή εξέλιξη στο τελος για την ελληνική ομάδα. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Ξάνθης – Νότια Ουαλία 2-3

Ωρα 18:54 Τώρα περιπλέκονται αρκετά τα πράγματα, βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και απο το άλλο παιχνίδι, το οποίο φυσικά μετά από αυτήν την εξέλιξη θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και θα το κάνουμε μέσα από αυτήν την ανάρτηση. Άρα να κάνετε ανανεώσεις για να μαθαίνετε το σκορ.

Ωρα 18:59 Μέχρι τότε, στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και της ζωντανής ενημέρωσης και αυτού του αγώνα δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ωρα 19:03  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 19:07  Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 19:11 Μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 19:15 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 19:22 Εμείς δεν θα σας αποχαιρετήσουμε ακόμα, καθώς θα σας ενημερώνουμε και για την εξέλιξη του άλλου αγώνα του ομίλου που ξεκινά σε περίπου40 λεπτά, όπως και για όλα τα νέα απο το Σαν Μαρίνο. Το live μένει ανοιχτό για να έχετε ενημέρωση.

Ωρα 19:26  Για την ώρα στην βαθμολογία είναι μαζί στην πρώτη θέση το Σαν Μαρίνο, η Νότιος Ουαλία και η ΕΠΣ Ξάνθης με 3 βαθμούς ενώ δεν έχει πόντο το Καζακστάν, που έχασε από την ΕΠΣ Ξάνθης στο πρώτο ματς.

Ωρα 19:31  Δεν ξέρουμε στην φάση που βρισκόμαστε ποιο αποτέλεσμα θα προτιμά η ΕΠΣ Ξάνθης. Αν νικήσει το Καζακστάν, όλοι θα ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ωρα 19:37 Αν έρθουν ισοπαλία οι δυο ομάδες τότε το Σαν Μαρίνο θα έχει τέσσερις βαθμούς, θα έχει πάρει προβάδισμα, αλλά θα παίζει τελευταία αγωνιστική με την ΕΠΣ Ξάνθης. Εκεί οι Έλληνες θα μπορούν να την προσπεράσουν, αλλά θα κινδυνεύουν να χάσουν την πρόκριση από την Νότιο Ουαλία σε πιθανή ισοβαθμία, αν οι Ουαλοί κερδίσουν τους Καζάκους.

Ωρα 19:41  Αν κερδίσει το Σαν Μαρίνο, όπως είναι το πιο φυσιολογικό, θα έχει αγκαλιάσει την πρόκριση αλλά τυπικά η ΕΠΣ Ξάνθης θα είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Αν νικήσει το Σαν Μαρίνο με πολλά γκολ διαφορά (πάνω από 4), τότε θα προκρίνεται αυτή΄σε τριπλή ισοβαθμία στους έξι βαθμούς. Επίσης και με ένα γκολ να κερδίσει, θα προκρίνεται αν δεν κερδίσουν οι Ουαλοί του Καζάκους.

Ωρα 19:45  Κοινώς τα πάντα είναι ανοιχτά και η ΕΠΣ Ξάνθης θα ελπίζει ανεξάρτητα από το βραδινό αποτέλεσμα από τον αγώνα που ξεκινά σε ένα τέταρτο, αλλά έχει σημασία να ξέρουμε ποιο θα είναι αυτό, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ωρα 19:52  Όσοι ενδιαφέρεστε για τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών και την τελική βαθμολογία, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:55  Στο τελευταίο ματς του Ορφέα έλειπαν ασφαλώς οι παίκτες του που βρίσκονται εδώ, στο Σαν Μαρίνο. Όλοι πλέον περιμένουν την έναρξη του αγώνα της γηπεδούχου ομάδας με τους Καζάκους.

Ωρα 20:01  Ξεκίνησε πλέον το παιχνίδι και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή του.

Ωρα 20:08  Γκολ για το Σαν Μαρίνο. Με σκόρερ τον Τζάουπι στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Σαν Μαρίνο – Καζακστάν 1-0

Ωρα 20:14  Γκολ για το Σαν Μαρίνο. Με σκόρερ τον Μπερνάρντι στο 12ο λεπτό διπλασιάζει τα τέρματά του. Σαν Μαρίνο – Καζακστάν 2-0

Ωρα 20:18  Γκολ για το Σαν Μαρίνο. Με σκόρερ και πάλι τον Μπερνάρντι στο 16′ διαμορφώνεται εξαιρετικά νωρίς το Σαν Μαρίνο – Καζακστάν 3-0

Ωρα 20:25  Ανέβηκε πριν δέκα λεπτά και το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση της ΕΠΣ Ξάνθης με τοη Νότια Ουαλία, διαβάστε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

sanmarino-kazakstanΩρα 20:28  Δεξιά και μια φωτογραφία από αυτό το παιχνίδι που διεξάγεται τώρα, όπου έχει έρθει για κατασκοπία ο προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός μαζί με τον γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Δαλακούρα.

Ωρα 20:31  Θυμίζουμε ότι έχουμε συμπληρώσει ένα ημίωρο και το αποτέλεσμα είναι 3-0 υπέρ του Σαν Μαρίνο που βαδίζει ολοταχώς προς διπλασιασμό των νικών του.

Ωρα 20:35  Αν νικήσει το Σαν Μαρίνο, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει σοβαρά το ενδεχόμενο είτε διπλής είτε ακόμα και τριπλής ισοβαθμίας στην πρώτη θέση και θα σας αναλύσουμε σε λίγο με βάση και τα νέα δεδομένα πώς προκρίνεται η ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωρα 20:49  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο δεύτερο παιχνίδι της σημερινής ημέρας με το Σαν Μαρίνο να προηγείται με 3-0 του Καζακστάν.

Ωρα 21:03  Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο, ενώ στην ανάπαυλα οι Ξανθιώτες είχαν την ευκαιρόα να επισκεφθούν το αθλητικό μουσείο που υπάρχει στο γήπεδο όπου διεξάγεται η αναμέτρηση.

Ωρα 21:20  Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, τίποτα δεν έχει αλλάξει, το Σαν Μαρίνο βαδίζει για μια εύκολη ακόμα νίκη σε αυτό το τουρνουά.

Ωρα 21:29  Μιας και δεν έχουμε τίποτα ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο, να σας θυμίσουμε ότι στην αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο χορηγοί είναι τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το  Caffeine Roastery Superfoods και το La Terra Brasserie. 

Ωρα 21:36  Ενα τέταρτο ακόμα για το τέλος του ματς, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο…

Ωρα 21:43  Εμείς θυμίζουμε ότι το Καζακστάν το κερδίσαμε με 4-0 αλλά δεν είναι αυτό κριτήριο για το τι θα γίνει στο ματς το δικό μας με το Σαν Μαρίνο σε καμία περίπτωση.

Ωρα 21:51  Τέλος και στο   δεύτερο ματς της ημέρας. Τελικό αποτέλεσμα: Σαν Μαρίνο – Καζακστάν 3-0.

Ωρα 21:58  Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η ΕΠΣ Ξάνθης ηττήθηκε με 3-2 στην εκπνοή της αναμέτρησης από την Νότιο Ουαλία, η οποία ωστόσο δεδομένα έχει αποκλειστεί από την συνέχεια. Αντίθετα η Ξάνθη είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης και σε λίγα λεπτά θα αναρτηθεί εκτενές θέμα με τα σενάρια των ισοβαθμιών ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας τις προηγούμενες έξι ώρες, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας και τα λέμε στις επόμενες αναρτήσεις…