Photos: 20 κλικ απο την τελευταία προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης πριν τον “τελικό” με το Σαν Μαρίνο

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης πριν τον καθοριστικό αγώνα με το Σαν Μαρίνου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ προκριματικής φάσης του Region’s Cup, αναμέτρηση που θεωρείται τελικός για αμφότερες τις ομάδες καθώς θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στην Β’ φάση του θεσμού.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο “Campo Di Montecchio”, οπού πραγματοποιήθηκε το ματς με την Ουαλία και θα γίνει και αυτό με το Σαν Μαρίνο, προπονήθηκαν μόνο οι 9 που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής συν όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Νότια Ουαλία. Με όσους αγωνίστηκαν απέναντι στους Βρετανούς να παρακολουθούν την προπόνηση ενώ με την επιστροφή τους απο το γήπεδο πήγαν σε πισίνα για να χαλαρώσουν.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.

Δείτε στο ακόλουθο photo story αποκλειστικές εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο και μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS για διαρκή ενημέρωση, όπως ήδη φανταζόμαστε ότι έχετε αντιληφθεί ότι κάνουμε. Άλλωστε, το ThrakiSportS είναι το μόνο ελληνικό μέσο ενημέρωσης που έχει ακολουθήσει την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης σε αυτήν την ευρωπαϊκή της περιπέτεια…