LIVE από το «Δημήτρης Μπακιρτζής»: Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-6 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τη μετάδοση του αγώνα Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης για την 34η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Νίκος Γκούντλης βρίσκεται στο γήπεδο του Σουφλίου και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από αυτήν την ανάρτηση το ThrakiSportS θα σας παρουσιάσει την εξέλιξη στο παιχνίδι Εβρος Σουφλίου – Αρης Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και για τα υπόλοιπα ματς της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 15:25  Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς στο Σουφλί ξεκινά στις 16:00 ενώ όλα τα υπόλοιπα μία ώρα μετά, στις 17:00. Αυτά τα ματς είναι: ΑΠΕ Λαγκάδα-Καμπανιακός, Δόξα Δράμας-Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός, Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Ωρα 15:30  Ο αγώνας Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα διεξαχθεί και κατακυρώνεται με 3-0 α.α. στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως αποκάλυψε χθες το ThrakiSportS, ο Εθνικός δεν μπορούσε να συμπληρώσει ενδεκάδα για να ταξιδέψει. Επίσης έχουμε και το Κοζάνη-Εθνικός Γαζώρου 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Ωρα 15:35 Aρκετή ζέστη και στο Σουφλί, όπως και σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Δεν έχει ακόμα πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο αν και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο μισάωρο.

Ωρα 15:40 Ο Αρης ταξίδεψε αυθημερόν από το πρωί στον Έβρο και η ομάδα μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή τους έφηβους, Μπουλγκουρίδη και Ανδρέακο.

Ωρα 15:46 H σύνθεση του Έβρου Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης, Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης, Ζιγκερίδης

Ωρα 15:52 Η σύνθεση του Αρη: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος, Κυβελίδης.

Ωρα 15:56 Οι δυο ομάδες ετοιμάζονται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 15:57 Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται στην Δράμα, όπου η δευτερη Δόξα Δράμας στο γειτονικό ντέρμπι αντιμετωπίζει την αδιαφορη και τέταρτη Καβάλα, και με νικη οι μαυραετοί κατακτουν την δευτερη θέση, χωρίς να νοιαζονται τι κάνει ο ισλοβαθμός της Νεστος με τον Εορδαικό στην Χρυσούπολη.

Ωρα 16:04 Αναμνηστικές φωτογραφίες για τις  δυο ομάδες, όπου οι 22 παίχτες βρίσκονται αγκαλιασμένοι μαζί. Ωραίες εικόνες.

Ωρα 16:06 Έναρξη αγώνα.

2′ Σουτ του Δραγανίδη για το Σουφλί η μπαλα ψηλά άουτ.

7′ Ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Καπνίδη.

9′ Γκολ για τον Άρη.  Ο Καπνίδης ανοίγει το σκορ. Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-1

10′ Πέναλτι για τον Αρη σε χέρι του Χατζάκου.

11′ Γκολ για τον Άρη.  Ο Καπνίδης διπλασιάζει το σκορ και φτανει τα 20 στο πρωτάθλημα. Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-2

19΄Σουτ του Καζναφέρη, απομάκρυνε ο Μπινόπουλος.

24′ Σουτ του Ντούνη, κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό και κορνερ η μπαλα.

31΄Δοκάρι για το Σουφλί με απευθείας χτύπημα φουλ του Εφραιμίδη. Καλή φαση για τους γηπεδούχους.

35΄Γκολ για τον Άρη! Εύστοχο πλασέ του Ντούνη από την μικρή περιοχή, μετά από ωραία σέντρα του Βουτσιά. Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-3

37΄Γκολ για τον Άρη! Περίπατος για τους πρωταθλητές ο Κωνσταντινίδης σκόραρε με προβολή για και αυτός για τους «κιτρινόμαυρουςμ μετά από φαουλ του Τάτου. Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-4

41΄Γκολ για τον Άρη! Ο μονόλογος συνεχίζεται και με φοβερό σουτ ο Ντούνης από την μεγάλη περιοχή πετυχαινει το δευτερό του τερμα. Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-5

45′ Ημίχρονο στου Σουφλί. Καταιγιστικός ο Αρης στο αντίο του στην Γ’ Εθνική. Αποτέλεσμα πρωτου μέρους Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-5

Ωρα 17:04 Ξεκίνησαν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής

Ωρα 17:08 Ξεκίνησε το δευτερο μερος στο Σουφλί. Ο Μεμετ στη θέση του Τζελεπη, ο Σαμαρόπουλος στη θέση του Μελισσά.

53′ Ο Αρης έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο Κοκκινόχωμα έχουμε από νωρίς Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1-1 και Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 0-1.

60′ Δυο αλλαγές για τον Αναστόπουλο που ολοκληρωνει γρήγορα τις αλλαγές του με τους νεαρους Ανδρεάκο και Μπουλγκουρίδη να κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Αρη σε επίσημο παιχνίδι και να παίρνουν τις θέσεις των Κωνσταντινίδη και Τάτου.

62΄Αλλαγή και για το Σουφλί στη θέση του Δροσάκη ο Μέρτικας.

63′ Στην Φλώρινα εχουμε Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0, ενω στο ντερμπι στην δραμα παραμένει το μηδέν αναμεσα σε Δόξα και Καβάλα.

68΄Ευκαιρία για τον Μπουλγκουρίδη να πετύχει και το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του, μετα από πάσα του Κυβελίδη αλλα δεν μπορεσε να πλασαρει σωστά τον Μπινόπουλο.

69΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Εφραιμίδη, μπλοκαρει ο Σιδεράκης.

70΄ Κεφαλιά του Καπνίδη η μπάλα έφυγε αουτ. Ο ¨Αρης έριξε ρυθμό βλεποντας πολύ αδύναμο τον αντίπαλό του.

76΄ Υποψία πέναλτι σε ανατροπή του Κυβελίδη στην περιοχή, όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

78΄Δεύτερο δοκάρι για το Σουφλί, ο Ζιγκερίδης προ κενής εστίας δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Σιδεράκη.

82΄Νέα ευκαιρία για το Σουφλί σε σουτ του Ζυγκερίδη, αλλά ο Σιδεράκης κρλατησε το μηδεν στα μετόπισθεν

86′ Αλλαγή για το Σουφλί ο Εφραιμίδης αφήνει την θέση του στον Κουτσούλα.

87′ Ημίχρονα στα υπόλοιπα παιχνίδια όπου εχουμε τα εξης αποτελέσματα: ΑΠΕ Λαγκάδα-Καμπανιακός 0-1, Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 4-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1-1, Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 1-1 και Δόξα Δράμας-Καβάλα 1-0 με τον Γκαιδατζή να πετυχαινει στο φιναλε το εικοστό του τέρμα στο πρωτάθλημα όσα έχει και ο Καπνίδης. Με τα τωρινα δεδομένα η Δόξα Δραμας τερματίζει δεύτερη.

90+3΄Γκολ για τον Άρη! Ο Κυβελίδης γραφει και αυτός το όνομα του στους σκορερ του αγώνα με το ένατο φετινό του τερμα. Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-6

Ώρα 17:55 Λήξη αγώνα στο Σουφλί. Οι δυο ομαδες αποχαιρετούν την Γ’ Εθνική σε ένα παιχνίδι όπου ο Αρης έδειξε την ανωτερότητα από την αρχή του αγώνα.  Τελικό αποτέλεσμα Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης 0-6

Ώρα 18:10 Περίπου στο 55′ ΑΠΕ Λαγκάδα-Καμπανιακός 1-1, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 2-2, Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 2-1.

Ώρα 18:20 Ισοφαρισε η Καβάλα στην Δραμα και με βάση αυτό το αποτέλεσμα και το 2-1 του Νέστου η ομάδα της Χρυσούπολης περνά στην δεύτερη θέση μισή ωρα πριν το τελος.

Ωρα 18:35 Ενα περίπου τεταρτο πριν το τέλος έχουμε  ΑΠΕ Λαγκάδα-Καμπανιακός 4-1, Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 4-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 2-4, Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 3-1 και Δόξα Δράμας-Καβάλα 1-1.

Ωρα 18:40 Αυτή την ωρα γίνονται και τα μπαραζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ωρα 18:55 Μεγαλη νίκη γοήτρου για την Καβάλα μεσα στην Δραμα με 1-2 και  δωρο στον γείτονα Νεστο η δεύτερη θέση. Τα τελικά εχουν ως εξής: ΑΠΕ Λαγκάδα-Καμπανιακός 4-2, Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 5-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 2-5, Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 3-2 και Δόξα Δράμας-Καβάλα 1-2.