ΕΠΣ Ξάνθης: Πρωταθλητές οι Παίδες της Βιστωνίδας!

Την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Παίδων πέτυχε η Ακαδημία του ΑΟ Βιστωνίδας στα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κωνσταντινίδη αποτελούν τον βασικό κορμό της μιας φουρνιάς ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας, γεννημένους το 2001, που είναι 7 χρόνια μαζί και παρά τις αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών,  τέσσερις πήγαν στα Κ 15 της Skoda(Σπυριδωνίδης , Γκατζόγιας, Γκασιμπαγιαζίδης και Τενεκές), δύο παίκτες στην Ελπίδα Γενησέας (Λεσκόφτσης, Δημητριάδης), ένας στο Ολυμπιακό Λεύκης (Γούλας) και ένας ελεύθερος (Παπαδόπουλος), ο ΑΟΒ δεν έχασε την δυναμική του και στο τέλος της σαιζόν στέφθηκε πανάξια πρωταθλητής στην κατηγορία Παίδων(Κ15).

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη φουρνιά είναι το τρίτο πρωτάθλημα που κατακτά μετά απο αυτά σε Προτζούνιορ και Τζούνιορ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ είχε αρκετά καλή παρουσία και στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ακαδημιών ΑΜ-Θ. Η ομάδα της Βιστωνίδας κατέλαβε την πρώτη θέση με 42 βαθμούς(13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα) έχοντας 46 τέρματα υπέρ και 12 κατά. Κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Άγγελος Τουρατζίδης με 16 τέρματα, ενώ απο 7 πέτυχαν οι Κυριάκος Αναστασουλάκης και Μάριος Ξεκιντίδης ενώ την πεντάδα των πρώτων σκόρερ της ομάδας κλείνουν οι Σιράκ Ντανιάλ με 5 τέρματα και Νίκος Κυράπογλου με 4.

Το ρόστερ της ομάδας Παίδων της Βιστωνίδας, που αγωνίστηκε την φετινή χρονιά σε όλη την διάρκεια της σαιζόν, αποτελείται απο τους:

Κώστα Αποστολίδη(τ/φ)

Θεόδωρο Λαπαδώνη(τ/φ)

Ιωάννη Μαστορίδη(τ/φ)

Αναστάσιο Λυκίδη(τ/φ)

Κώστα Φραγκούλη

 Τζεμήλ Αμπατζή

Μπερκάντ Τοπούζογλου

Θεόδωρος Κοσμίδης

Νίκος Κυράπογλου

Αλέξανδρος Καραμανάβης

Σιράκ Ντανιάλ

Άγγελος Τουρατζίδης

Κυριάκος Αναστασουλάκης

Δημήτρης Λιαπάκης

Σωτήρης Καραμεταξάς

Αθανάσιος Μολώζης

Ραφαήλ Κυρλίδης

Χρήστος Ιωάνογλου

Μάριος Ξενιτίδης

Σιδέρης Τσεπνόγλου

Ηλίας Κούτσογλου

Χρήστος Κρόγιας