Μπαράζ ανόδου: Όσα έγιναν στη μεγάλη νίκη της Δόξας Προσκυνητών μέσα στην Καβάλα

Νίκη με το δεξί και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών μετά την επικράτησή της επί του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Ηρακλή Καβάλας, αποκτώντας αν και πολύ νωρίς προβάδισμα στην μάχη της πρώτης δυάδας.

Η Δόξα Προσκυνητών, ξεκίνησε πολύ δυνατά ενώ ήταν αποτελεσματική και στις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ηρακλής που δέχθηκε δυο εύκολα γκολ, ξεκίνησε με πολύ άγχος και δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενω αν και βελτιώθηκε στο β` μέρος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειωσει σε 1-2.

Η Δόξα στο πρωτο δεκάλεπτο είχε τρεις καλές φασεις σε δυο φαουλ του Γεμενετζή και σε κεφαλιά του Σιαματα που παραλίγο να πετύχαινε αυτογκολ. Οτι ομως δεν πέτυχε αυτός το καταφερε ο αρχισκόρερ της ομάδας Χρήστος Βάσκος στο 27′ με σουτ μετά από πάσα του Θωμά Τσέκου. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ηρακλής ανέβηκε αλλα δεν μπορεσε να ισοφαρίσει κυρίως με τον Αγγο στο 38′ αλλά ο Βλαδιμηρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ  την κεφαλιά από το “γαμα” της εστίας του.

Ο προπονητής του Ηρακλή ρίσκαρε παίζοντας επιθετικά αλλά πάλι ο Βάσκος στο 51′ με πλασε από πάσα του Τρίχα έκανε το 0-2. Ο Ηρακλής ωστόσο αντέδρασε γρήγορα και στο 55′ μειωσε σε 1-2 με τον Βαλαβανόπουλο μετά από σύγχυση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ηρακλής πίεσε εχασε δυο καλές ευκαιρίες παλί με τον Βαλάβανόπουλο στο 60′ και στο 65′ αλλά η Δόξα Προσκυνητών με καλή άμυνα και τον τερματοφύλακα Βλαδιμηρίδη σε καλή μερα κρατησε την μεγαλη νικη, ενω στο 89′ έχασε μεγαλη ευκαιρία με τον Βάσκο για το 1-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης (54` Ντομί), Σιαματάς (46` Χατζηκυριάκου), Προβατίδης, Σπυρίδης, Τσότρας (84` Γκέκα), Βαλαβανόπουλος, Σ. Αγγελίδης, Αγγος.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Βλαδιμηρίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Ζουμπιάδης, Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής (75` Μαδούρας), Κουδέρης (63` Κλης), Βάσκος, Τσέκος (70` Βασιλακάκης), Βιόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ