Επέστρεψε στην Ξάνθη ο Ράνος που μπαίνει… φαντάρος μαζί με Ορφανίδη!

Με τον Αντώνη Ράνο να μετέχει κναονικά στην προπόνηση μετά την επιστροφή του απο τον δανεισμό στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των παικτών της Ξάνθης.

Και το πρωινό της Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις στο ΔΑΚ Ξάνθης, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να δουλεύουν στις 10:00 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι ζητούσε αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών του μερικές μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι και το φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή την ερχόμενη Τετάρτη (18:00) στα Πηγάδια.

Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Ξανθιώτης επιθετικός που την Δευτέρα μαζί με τον έτερο Ξανθιώτη της ομάδας τον Πέτρο Ορφανίδη θα παρουσιαστούν για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, στην Λαμία ο Ράνος στον Αυλώνα ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Ορφανίδης.

Ενώ τέλος τις ευχές τεχνικού επιτελείου, συμπαικτών και προσωπικού της ομάδας δέχθηκε ο Μανώλης Μπέρτος για τα γενέθλιά του ενώ το βράδυ της Πέμπτης παρέθεσε δείπνο στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Skoda Ξάνθη.