Photos: 100 κλικ απο τον συγκλονιστικό ημιτελικό του Regions Cup μεταξύ Θράκης και Ξάνθης!

Με τον Γιάννη Ρούφο για δεύτερο παιχνίδι να κατεβάζει ρολά και ειδικά στα πέναλτι να δείχνει ξανά την κλάση του η ΕΠΣ Ξάνθης κατάφερε να φύγει νικήτρια απο το γήπεδο του Ραδιοφωνικού σταθμού στην Κομοτηνή και να κερδίσει με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι την ΕΠΣ Θράκης, 0-0 η κανονική διάρκεια.

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με τον Αντωνιάδη να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, με τον Βάσκο στο 34′ να χάνει νέα στιγμή για την Θράκη, με τους Ξανθιώτες να απαντούν στο 44′ με το σουτ του Τζαμπάζ Χακή να διώχνει σε κόρνερ ο Κορωνάκης. Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτες δημιούργησαν την καλύτερη φάση του αγώνα στο 70′ όταν ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Κορωνάκη τον πέρασε αλλά απο πλάγια θέση να αστοχεί. Με τους φιλοξενούμενους να απειλούν και με σουτ του Καραγκιόζη αλλά και το γύρισμα του Τζαρτάκη, με τους γηπεδούχους να χάνουν την καλύτερη τους φάση στο 84′ με το σουτ του Ερκάν να διώχνει σε κόρνερ ο Ρούφος.

Στην παράταση οι δύο ομάδες έδειξαν σαφώς κουρασμένες και επηρεασμένες απο τον δυνατό αέρα με ελάχιστες στιγμές με την καλύτερη φάση να γίνεται στο 118′ με τον Κορωνάκη να διώχνει σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη. Στην διαδικασία των πέναλτι ο γκολκίπερ της Ξάνθης όπως και με την Κοζάνη έτσι και με την Θράκη σήκωσε “τείχος” στην εστία του και με δύο αποκρούσεις έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS…

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αμοιρόπουλος, Μόσχος, Καραθανάσης, Ταμάμης, Κυπιρτόγλου(109′ Εμρέ Χαμζά), Αντωνιάδης, Φαρασόπουλος(88′ Ντεμερτσίδης), Αμέτ Ερκάν, Βάσκος, Μαραγκός(66′ Τσέκος).

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απόστολος Κουτρουλός): Ρούφος, Τζαρτάκης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Τζαμπάζ Χακή, Αλή Γκιουνγκιόρ, Τουργαΐδης Κ.(91′ Κοτζάκελης), Σαρηγιαννίδης Π.(80′ Κατσής), Μαυρόπουλος, Τουργαΐδης Στ., Καραγκιόζης Γ., Κοτόπουλος(58′ Κυριαζίδης)