Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της τελευταίας αγωνιστικής σε Ασπίδα, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, κάτι το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο από την προκήρυξη της ΕΟΚ.

Στη Χαλκηδόνα αγωνίζεται η Ασπίδα στο τελευταίο της παιχνίδι τη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα της Ξάνθης με την ψυχολογία στα ύψη θα αγωνιστεί για τη νίκη, έχοντας το μυαλό της λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στη Γέφυρα, όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη Γαλάτιστα. Σε περίπτωση νίκης της Ασπίδας και ήττας της Γέφυρας (αρκετά δύσκολο σενάριο) η ομάδα της Ξάνθης στέφεται και πρωταθλήτρια στον τέταρτο όμιλο, διαφορετικά το πρωτάθλημα πηγαίνει στη Γέφυρα. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ξέρας και Καρακώστας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή και συγκεκριμένα με τον ΒΑΟ. Οι παίκτες του ΓΑΣ μετά από μία καλή και μεταβατική χρονιά, με πάρα πολλά προβλήματα, θέλουν τη νίκη απέναντι στον Βυζαντινό, ο οποίος έχει υποβιβαστεί ότι και να γίνει. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κέτουλας και Δόλγυρας από το Σύνδεσμο Μαγνησίας.

Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται τη ΧΑΝΘ, με στόχο τη νίκη έπειτα από τις πέντε συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί. Η χρονιά για την ομάδα της Κομοτηνής κρίνεται άκρως επιτυχημένη, καθώς ο μεγάλος στόχος που ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού επιτεύχθηκε αρκετά νωρίς. Αντίθετα η Αδελφότητα έχασε την άνοδο και πλέον έχει το μυαλό της στα πιθανά μπαράζ που θα γίνουν για τη συμπλήρωση τυχόν θέσεων από ομάδες που ίσως δηλώσουν αδυναμία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα στον Βόρειο Όμιλο. Διαιτητές στην αναμέτρηση της Κομοτηνής είναι οι Ελευθεριάδης και Παπαγεωργίου από το Σύνδεσμο Κιλκίς.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 18:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση Ελευθερούπολη – Ίκαροι Σερρών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00, ενώ  όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης όπως πάντα ζωντανά από το ThrakiSportS. Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Απριλίου

ΔΑΚ Καλαμίτσας: 19.00 Ελευθερούπολη – Ίκαροι Σερρών (Αγραφιώτης Ι., Λουλουδιάδης (Λιρίδης))

Κυριακή 24 Απριλίου

Κ.Γ. Χαλκηδόνας: 18.00 Χαλκηδόνα – Ασπίδα Ξάνθης (Ξέρας, Καρακώστας (Ανδρίτσος))

Κ.Γ. Περαίας: 18.00 Ζέφυρος 02 – Ορφέας Ν. Σκοπού (Εκιζόγλου, Λαδάς (Κασαπίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής: 18.00 ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ (Ελευθεριάδης, Παπαγεωργίου (Γκουρτζελίδης))

ΔΑΚ Καλαμαριάς: 18.00 Αρετσού – Αγία Βαρβάρα (Κατωτικίδης, Παπανικολάου (Παπαδόπουλος))

Κ.Γ. ΒΑΟ: 18.00 ΒΑΟ – ΓΑΣ Κομοτηνή (Κέτουλας, Δόλγυρας (Τοζακίδης))

Κ.Γ. Γέφυρας: 18.00 Γέφυρα – Γαλάτιστα (Δαμίγος, Μαλτέσιος (Αστρεινίδης))