Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας

Τους εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων καλεί ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Στέλιος Βραχιόλογλου για να προετοιμαστεί καλύτερα η υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας, που ανάβει το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αρχαία Ολυμπία και θα βρεθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου την Κυριακή.

Μάλιστα,  υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί φέτος ένας διάδρομος αποτελούμενος από αθλητές των συλλόγων τς πόλης που θα φορούν τις στολές τους, που θα χαράσσει στην ουσία την διαδρομή της φλόγας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης. Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016 .
Στις 17.30 μ.μ. στην πλατεία του Φάρου θα γίνει η άφιξη και η αφή της φλόγας, γεγονός σημαντικό και αξιοσημείωτο για την πόλη μας .
Οι εικόνες της τελετής και της διαδρομής θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.
Φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει η σκέψη να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο αποτελούμενο από αθλητές των συλλόγων σας με τις στολές τους, που θα χαράσσει στην ουσία την διαδρομή της φλόγας.
Αν υπάρχει η βούληση και το ενδιαφέρον από μέρους σας, ενημερώστε τους αθλητές σας για την πιθανή συμμετοχή τους και εν συνεχεία ενημερώστε εμάς.
Είναι σημαντικό ο αθλητικός κόσμος της πόλης μας να αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση μιας που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και πνεύμα.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι πρόεδροι, γυμναστές ή εκπρόσωποι των συλλόγων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την γιορτή, να παρευρεθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21.00 για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.