ΕΣΠΕΘΡ: Διπλή νίκη των Αμαζόνων Μαΐστρου επί της Χρυσούπολης

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου νίκησαν την Χρυσούπολη τόσο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος κορασίδων όσο και για αυτά του πρωταθλήματος παγκορασίδων, στην διπλή μάχη που έδωσαν οι δυο ομάδες το μεσημέρι της Κυριακής στην έδρα του εβρίτικου συλλόγου.

Για τις κορασίδες, οι Αμαζόνες Μαΐστρου επικράτησαν με 3-0 σετ. Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένουν τα Χρυσούπολη – Καβάλα (την Κυριακή 17/4) και Καβάλα – Αμαζόνες Μαΐστρου (τη Μεγάλη Δευτέρα 25/4).  Στην βαθμολογία όλες οι ομάδες έχουν από 4 πόντους, με την Καβάλα όμως να έχει δώσει δύο ματς και να διατηρεί το αήττητο, σε αντίθεση με Αμαζόνες και Χρυσούπολη που έχουν δώσει τρεις αγώνες και έχουν από μια νίκη και δυο ήττες.

Για τις παγκορασίδες, οι Αμαζόνες Μαΐστρου επικράτησαν της Χρυσούπολης με 3-1 σετ. Απομένουν τα παιχνίδια Χρυσούπολη – Αμυγδαλεώνας (την Κυριακή 17/4) και Αμυγδαλεώνας – Αμαζόνες Μαΐστρου (τη Μεγάλη Δευτέρα 25/4). Στην βαθμολογία οι Αμαζόνες έχουν το αήττητο με 6 βαθμούς και ακολουθούν Αμυγδαλεώνας και Χρυσούπολη από 3 πόντους.